Nazaj na seznam zadetkov

Računovodske in knjigovodske storitve EVIRAS, Radeče

Računovodsko in knjigovodsko področje je kot ocean, na površini so mogoče stvari jasne in dobro izgleda, a ima nepredstavljive globine informacij in znanja, do katerih se ne more dokopati kar vsakdo. Pri podjetju EVIRAS: Evidence, Računovodstvo, Štefanič Boštjan Štefanič s.p. iz Radeč, Zasavja blizu Dolenjske, pa nam to dobro uspeva. Vas zanima zakaj?

Prva pomembna informacija je, da svoje delo radi opravljamo in nas področje računovodstva in knjigovodstva zanima

Za svoje delo prejmemo veliko pohval strank iz Radeč, Zasavja ter tudi Dolenjske

Ne spimo na lovorikah, nenehno vlagamo v računalniško opremo, se izobražujemo, pozorno sledimo novostim, izdajanju zakonov državnih organov.

Številke nikoli ne lažejo, zavedamo se njihovega pomena in pomembnosti, zato smo natančni, pozorni, skrbni in odgovorni.

Za vas urejamo diskretno in kvalitetno naše storitve:

  • Računovodsko – knjigovodske storitve

  • Plačilni promet in poročila

  • Mehka izterjava

  • Izvršilni postopki

Zanesljive računovodske in knjigovodske storitve

Obstaja več razlogov, zakaj se podjetje ali posameznik lahko odloči za najem knjigovodskega ali računovodskega servisa:

  • Knjigovodstvo in računovodstvo sta lahko zapletena področja, ki zahtevata posebno znanje in usposabljanje. Če najamete računovodske in knjigovodske storitve EVIRAS, lahko zagotovite, da so vaše finančne evidence točne in v skladu z ustreznimi zakoni in predpisi.

  • Skrb za natančne finančne evidence je lahko zamudno, zlasti za zaposlene lastnike podjetij ali posameznike. S predajo teh nalog zunanjim izvajalcem lahko sprostite čas, da se osredotočite na druge vidike svojega poslovnega ali osebnega življenja.

  • EVIRAS knjigovodski ali računovodski servis vam lahko pomaga racionalizirati vaše finančne procese in izboljša splošno učinkovitost vašega podjetja.

  • V primeru odkritja morebitnih napak ali neskladja v vaših finančnih evidencah le-te skušamo odpraviti učinkovito in s tem preprečiti napake, ki bi lahko povzročile finančne izgube ali pravne težave.

  • Točne in pravočasne finančne informacije so ključnega pomena za sprejemanje premišljenih poslovnih odločitev. Izkušen knjigovodski ali računovodski iz Radeč, EVIRAS servis, vam lahko zagotovi informacije, ki jih potrebujete za sprejemanje strateških poslovnih odločitev.

  • Pri nas poskrbimo, da so vaše poslovne knjige v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi.

Odkrite prednosti računovodskih in knjigovodskih storitev EVIRAS, Radeče. Vabljeni k sodelovanju.