Nazaj na seznam zadetkov

Računovodske, knjigovodske storitve Štajerska, RENOX d.o.o.

Na področju Štajerske je podjetje RENOX d.o.o. TOP PONUDNIK za vse storitve računovodstva in knjigovodstva. Naše stranke so majhna in velika podjetja. Prav tako sodelujemo in pomagamo različnim ustanovam in zavodom pri vodenju papirjev.

Sedež našega podjetja se nahaja v Maribor, a imamo na voljo vso potrebno tehnologijo in znanje, da lahko sodelujemo s strankami širšega območja Štajerske in drugih koncev Slovenije.

S pomočjo spletnega progama pantheon lahko izvajamo naše računovodske in knjigovodske storitve na daljavo

Program pantheon predstavlja vrsto novosti na področju računovodstva. Dostop do programa imamo mi kot računovodski servis in vi kot stranka. To pomeni, da imata obe strani dostop do baze podatkov.

Dodatne prednosti programa so:

  • našo računovodsko in knjigovodsko storitev lahko koristite na daljavo,

  • postopki potekajo hitrejše,

  • vse papirje in dokumentacijo dobite v pregled na vašem računalniku.

Kar privarčujemo na času z uporabo programa pantheon, vlagamo v razvoj vašega podjetja.

Na področju računovodskih in knjigovodskih storitev smo si tekom izobraževanj pridobili vsa ustrezna znanja in izkušnje. Naši zaposleni so strokovnjaki na svojih področjih in se vsaki izmed naših strank posebej posvetijo.

Se prvič podajate na poslovno pot? Stali vam bomo ob strani z našimi računovodskimi in knjigovodskimi storitvami

Zavedamo se, da je začetna faza ustanovitve in vodenja lastnega podjetja velik izziv. Če se obrnete na nas, vam bomo stali ob strani in vam nudili tudi svetovanje.

Že številna leta sodelujemo s številnimi strankami, ki svoja podjetja uspešno vodijo. Z našo pomočjo si bost olajšali delo, saj boste imeli ob sebi nekoga, na katerega se lahko zanesete.

Našo računovodsko in knjigovodsko storitev:

  • prilagajamo potrebam in željam naše stranke,

  • izvajamo jo kvalitetno in strokovno.

S tem, ko sodelujete s strokovnjaki, boste zmanjšali možnosti do nastanka napak. Mi vam zagotavljamo, da vam bomo papirje vodili zanesljivo ter se držali vseh predpisanih rokov.

Če imate podjetje na območju Štajerske, nam oddajte nam povpraševanje in postanite naš partner! Veselimo se sodelovanja z vami.