Nazaj na seznam zadetkov

Računovodske storitve Gorenjska, RAČUNOVODSKI SERVIS ROVES d.o.o.

Če imate S.P., društvo ali organizacijo in iščete ugodne računovodske storitve na Gorenjskem, se obrnite na nas - RAČUNOVODSKI SERVIS ROVES, računovodske storitve, d.o.o.

Vsem naštetim poslovnim oblikam zagotovimo celovite storitve s področja računovodstva in knjigovodstva. Stranki jih individualno prilagodimo. Upoštevamo njen način dela, obseg poslovanja, dejavnost in druge poslovne specifike oz. dogovore. 

Smo uspešen računovodski servis iz Medvod, ki skrbi za računovodske potrebe strank iz vse Gorenjske in tudi Osrednje Slovenije. 

Klasične storitve dopolnjujemo z elektronskimi, tako računovodstvo pokrivamo od A do Ž, ne glede na našo ali vašo lokacijo. 

Kaj obsega naša ponudba za zanesljive računovodske storitve in ostala dela

Naša ponudba storitev je široka. Z njo pokrivamo vse računovodske naših strank. Nudimo računovodska in knjigovodska dela in sicer za vas računovodstvo vodimo v celoti ali pa opravimo le delne, dogovorjene storitve. 

- Ugodne računovodske storitve 

- Knjigovodske storitve 

- Davčno svetovanje

- Poslovno svetovanje

- Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja)

- Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi ter razdelitvi podjetja

Kaj dobite, če naročite računovodske storitve pri nas na Gorenjskem

Storitve dopolnjujemo še z raznimi svetovanji. Tako dobite popolno podporo svojemu poslovanju na enem mestu. Hkrati z nami prihranite čas in denar, ker ne potrebujete različnih izvajalcev storitev, kot so: 

  • Oseben, profesionalen pristop 

  • Ažurno sporočanje o pomembnih novostih ali spremembah zakonodaje, ki se tiče vaše dejavnosti in vašega računovodstvo

  • Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno

  • Sodelovanje z izkušenim, usposobljenim kadrom, ki ima odlične reference in stalno vlaga v svoje znanje 

  • Hitro odzivnost 

Komu so naše računovodske storitve namenjene?

Če imate S.P., društvo ali organizacijo in iščete dobre računovodske storitve na Gorenjskem, se obrnite na nas. Vsem naštetim poslovnim oblikam zagotovimo celovite storitve s področja računovodstva.

Ste na začetku poslovne poti? Naj vam pomagamo in vas vodimo.

Vsem svojim strankam zagotavljamo konkurenčen cenik storitev, saj si želimo, da so kakovostne računovodske storitve dostopne vsem. Da bi vam še nekoliko olajšali iskanje računovodskega partnerja in vam omogočili, da se ugodno prepričate, da smo tudi dolgoročno edina prava izbira za sodelovanje, novim podjetjem ponujamo TOP pogoje sodelovanje. 

Zagotovite si izjemno ceno in sodelovanje z nami že danes. Hitro boste spoznali, da smo z razlogom sinonim za dobre in precizne računovodske storitve, na območju Gorenjske in marsikje drugje.