Nazaj na seznam zadetkov

Najboljše računovodske storitve na področju Osrednje Slovenije za mala, srednja in velika podjetja

FIDENTE d.o.o. smo računovodski servis, ki vam zagotavlja strokovno izvedbo storitev tako za mala kot za srednja in velika podjetja.

Nudimo:

  • računovodske storitve,

  • knjigovodske storitve,

  • davčno svetovanje,

  • poslovno svetovanje.

Ne glede na vašo dejavnost, velikost podjetja oziroma obliko, za uspešno poslovanje boste potrebovali zanesljiv računovodski servis, ki mu boste računovodske storitve in davčno svetovanje brez skrbi prepustili.

Zato se obrnite na računovodski servis FIDENTE D.O.O., v katerem deluje kvalificiran, izkušen in odgovoren kader, ki se računovodskim storitvam in davčnemu svetovanju za vaše podjetje posveti individualno.

Zagotovite si računovodske storitve ter poslovno in davčno svetovanje v Fidente d.o.o. - računovodskem servisu po vaši meri!

Računovodski servis Fidente se ažurno prilagaja potrebam strank in seveda spremembam na področju zakonodaje glede računovodenja in davkov.

Stalno sledimo novostim, spremljamo roke in seveda skrbimo, da so vse računovodske storitve ter poslovno in davčno svetovanje opravljeni skladno s predpisi, hkrati pa v maksimalno korist podjetja, ki nam je zaupalo.

Razbremenili vas bomo na področju vodenja računov in drugih računovodskih storitev ter vas podprli s poslovnim in davčnim svetovanjem. Tako boste imeli več časa za ukvarjanje s tistimi področji, ki so pomembna za vas in razvoj vašega podjetja v prihodnje.

Smo kakovostni računovodski servis, ki izvaja storitve računovodstva in svetovanja že dolgo in z odličnimi referencami. Brez težav nam zaupajte.

Pokličite nas in spoznajte nas ter našo ponudbo.

Veselimo se sodelovanja z vami!