Nazaj na seznam zadetkov

CVETKA D.O.O., računovodski in knjigovodski servis Ljubljana

Na pravem naslovu ste, če iščete dober in ugoden računovodski in knjigovodski servis v Ljubljani. S celovito ponudbo storitev vas pričakujemo v podjetju CVETKA D.O.O.

V našem podjetju boste našli popolnega partnerja na računovodskem in davčnem področju. Za vaše zadovoljstvo, uspešno poslovanje in seveda dobro medsebojno sodelovanje se namreč potrudimo na več načinov. 

Preverite nekaj razlogov, zakaj smo vodilni računovodski in knjigovodski servis v Ljubljani

Računovodski servis Cvetka deluje več kot 25 let, zato nam izkušenj ne manjka. 

Kader je visoko izobražen. Redno vlagamo v dodatna usposabljanja, šolanja, obiske seminarjev, kjer se podučimo o za nas in vas pomembnih novostih s področja računovodstva in knjigovodstva. 

Poleg klasičnega sistema računovodskega in knjigovodskega servisa storitve dopolnjujemo z bolj praktičnim in sodobnim e-knjigovodstvom oz. računovodstvom. Naše poslovanje lahko enostavno spremljate preko spleta. 

Ob vsem naštetem nudimo tudi poslovno in davčno svetovanje z ažurnimi informacijami in rešitvami za vas, da optimizirate svoje davčne obveznosti oziroma posel. 

Imamo oseben, individualen pristop, smo pošteni, korektni, zanesljivi in zaupanja vredni. Upoštevamo vaše želje in se jim prilagajamo kolikor je mogoče ter se držimo vseh dogovorov (tako glede popustov kakor ostalega). 

Želite izvedeti več? Cvetka, računovodski in knjigovodski servis Ljubljana smo se za vas podrobneje predstavili na spletni strani, kadarkoli pa nas lahko pokličete ali nam pišete s svojimi vprašanji in hitro vam bomo odgovorili, zagotovili odlično ponudbo ter vam v najkrajšem možnem času začeli zagotavljati računovodsko podporo, kakršno potrebujete.