Nazaj na seznam zadetkov

Karakter, računovodski servis, Sonja Šrol Benedičič s.p. smo pravi partner v poslovanju

Preverite računovodsko ponudbo v našem podjetju KARAKTER, računovodski servis, Sonja Šrol Benedičič s.p. in si zagotovite vodenje poslovnih knjig pri izkušenih, usposobljenih, zanesljivih strokovnjakih. 

Za vas z nizkimi računovodskimi stroški opravljamo storitve računovodstva. Naj gre za vodenje poslovnih knjig, izdelavo bilanc, obračun DDV in druga dela, vsa bodo opravljena skladno z zakonodajo, vi pa za njih ne boste zapravljali nobenega časa. 

Posvetite se drugim aktivnostim v podjetju brez skrbi za svoje računovodstvo. Za vas ga vodimo v računovodskem servisu Karakter, Sonja Šrol Benedičič s.p., in sicer odgovorno, natančno, profesionalno, ugodno.

Zaupanja vreden računovodski in knjigovodski servis

Delamo v Šenčurju, pokrivamo pa potrebe strank iz celotne Gorenjske regije ali od drugje. 

Delamo z moderno tehnologijo, tako da smo na voljo tudi na daljavo in smo tako geografsko neomejeni. Naša strokovna podpora in pomoč pri doseganju poslovne odličnosti sta zagotovljeni kjerkoli se nahajate

Storitve zagotavljamo na najvišjem možnem nivoju, popolnoma diskretno in odgovorno. Garancijo na vaše zadovoljstvo zagotavljamo, ker se stalno izpopolnjujemo in sledimo spremembam na področju računovodstva, davkov ...

Strmimo k svoji in vaši poslovni odličnosti, zato nam lahko zaupate, da se bomo potrudili za sodelovanje v vsestransko zadovoljstvo.

Ne glede na to, ali ste novo podjetje in še iščete ugoden ter dober računovodski in knjigovodski servis v Šenčurju, ali pa hočete zamenjati računovodjo, smo vam v Karakter, računovodski servis, Sonja Šrol Benedičič s.p. na voljo z odlično ponudbo. Preverite jo in oddajte povpraševanje.