Nazaj na seznam zadetkov

RAČUNOVODSKI SERVIS, GUBENŠEK MARIJA S.P.

Iščete ponudnika, ki vam bo zagotovil optimalne storitve za vaše poslovanje? RAČUNOVODSKI SERVIS, GUBENŠEK MARIJA S.P. se poglobi v vaše poslovanje tako, da za vas najdemo rešitve, ki vas bodo razbremenile.

Računovodske storitve so nujno potrebne v vsakem podjetju, a velikokrat nimamo čas, da se jim posvetimo v tolikšni meri, kot je potrebno. Ali pa nimamo dovolj znanja. Mogoče le ne sledite vsem spremembam in novostim, ki se dogajajo. Da bi se izognili nevšečnostim, smo tu mi.

Tako se lahko posvetite pomembnim stvarem v podjetju, ki bodo vaše poslovanje dvignile na še višjo raven. Za vas uredimo:

  • vodenje glavne knjige

  • vodenje evidenc

  • izdelava poročil

  • izdelava obračunov

  • obračun potnih nalogov ...

Izkoristite akcijske ponudbe, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam in oddajte povpraševanje še danes!

RAČUNOVODSKI SERVIS, GUBENŠEK MARIJA S.P. je uvrščen med top ponudnike

RAČUNOVODSKI SERVIS, GUBENŠEK MARIJA S.P.pa je specializirano tudi za davčno svetovanje. Z nami boste plačevali le toliko davka, kot je to zares pomembno.

Ker sledimo vsem novostim na trgu in se še dodatno izobražujemo, vam nudimo najbolj sodobne in aktualne rešitve.

Prav tako pa vam ni treba skrbeti za vaše osebne in poslovne podatke, saj jih obravnavamo v skladu z GDPR. Naša ekipa je natančna, diskretna in zanesljiva, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Za nas je na prvem mestu vaše zadovoljstvo, zato si vedno za vas vzamemo čas in se vam v celoti posvetimo. Naš cilj je, da vaše poslovanje čim bolj optimiziramo.

V našem računovodskem servisu vam zagotavljamo visoko kakovost storitev imamo pa tudi prijazen cenik. Ne odlašajte in si priskrbite svojo top ponudbo po top pogojih sodelovanja.