Nazaj na seznam zadetkov

Zanesljiv računovodski servis Brežice, ANDAS d.o.o.

Ugodno in strokovno računovodsko oz. davčno i finančno podporo vam pri ANDAS d.o.o. zagotovimo v najkrajšem možnem času. 

Naj bo vaše poslovanje kar najbolj optimizirano z našo pomočjo. Vi se posvetite svojim primarnim dejavnostim v podjetju, mi pa bomo med tem poskrbeli za točno vodene poslovne knjige in vaše davčne obveznosti uredili skladno z zakonodajo.

Kot zanesljiv računovodski servis iz Brežic vam bomo nudili:

- konkurenčno ceno za računovodsko vodenje in davčno svetovanje,

- ažurnost, odzivnost in redno obveščanje o spremembah, ki so pomembne za vaše poslovanje oz. računovodstvo,

- vestno, odgovorno opravljanje storitev v zakonsko določenih rokih,

- individualno prilagojeno ponudbo storitev oz. zanesljiv računovodski servis po meri.

V Brežicah sodelujemo z manjšimi in večjimi podjetji, društvi in organizacijami, svoje delo pa ustrezno prilagodimo poslovnemu procesu in sistemu individualnega podjetja. Samo tako lahko strankam nudimo najboljši pristop in rešitve, ki bodo obrodili želene sadove.

Naš zanesljiv računovodski servis pa je prava izbira tudi, ko potrebujete finančno ali davčno svetovanje in v Brežicah iščete najboljšega ponudnika.

Finančno in davčno svetovanje Brežice

Smo izkušeno, strokovno podkovano podjetje z odličnimi referencami. Našemu zanesljivemu računovodskemu servisu zaupajo Brežice in poslovni subjekti iz okolice. Ker delamo s sodobnimi komunikacijskimi tehnologijami seveda nismo omejeni glede lokacije in nas lahko pokličete kjerkoli delujete. 

Poleg tega, da veljamo za zanesljiv računovodski servis, smo strankam na voljo tudi za finančno in davčno svetovanje. Brežice in okolica nam zaupajo z vpogledom v finance in davčno stanje, saj znamo primerno in realno oceniti razmerje, nudimo predloge in nasvete, kako izboljšati razmerje med finančnimi odlivi in prilivi, predvsem pa poskrbimo, da optimizirate razpolaganje in delo s financami.

Finančno in davčno svetovanje v Brežicah izvajajo strokovno usposobljeni in zanesljivi posamezniki, ki se vam in vašemu podjetju individualno posvetijo ter vam pomagajo dosegati poslovne in finančne cilje, zagotoviti pregled nad vsemi računovodskimi procesi in dokumenti.

Za sodelovanje in več informacij o našem zanesljivem računovodskem servisu in finančnem ter davčnem svetovanju, ki ga nudimo, smo v Brežicah na voljo preko navedenih kontaktnih podatkov. Vedno smo veseli novih izzivov, zato se vam bomo posvetili v najkrajšem možnem času!