Nazaj na seznam zadetkov

Računovodski servis za mala podjetja MARJANA NOVAK s.p.

Ste manjše podjetje in želite najti računovodski in knjigovodski servis, ki bi imel posluha za vaše želje in potrebe?

Priporočamo vam KNJIGOVODSKE STORITVE MARJANA NOVAK s.p. iz Celja. Naša posebnost je skrb za mala podjetja. Računovodski in knjigovodski servisi za mala podjetja imajo več prednosti, med katerimi so:

  • Učinkovitost, za vaše uspešno delovanje potrebujete dober računovodski in knjigovodski servis. V Celju smo to mi. Potrdite to tudi vi.

  • Strokovnost. Zavedamo se pomembnosti nenehnega izobraževanja in nadgrajevanja znanja ter izkušenj, saj se področje računovodstva spreminja in prilagaja tržišču ter v določenimi meri tudi ljudem. Sledimo zakonodaji Republike Slovenije, pri delu pa upoštevamo predpisane standarde.

  • Z nami prihranite čas in skrbi, saj knjigovodski in računovodski del prevzamemo mi!

  • Prilagodljivost potrebam, ki jih ima vaše podjetje. Potrudimo se spoznati vaš način poslovanja in vam svetovati, kjer vidimo, da bi beneficirali.

  • Hitra odzivnost, ker nismo zasuti z delom velikih korporacij, hitreje pridete pri nas na vrsto z vprašanji ter informacijami.

Računovodski in knjigovodski servis za mala podjetja

Naš računovodski in knjigovodski servis, ki se najraje posveča malim podjetjem, omogoča učinkovito vodenje računov in poslovnih knjig, posledično pa se vi enostavneje osredotočite na svoje glavne dejavnosti in prioritete.

Svetujemo malim podjetjem v zvezi z računovodskimi in davčnimi zakonitostmi. Opozorimo pa tudi na morebitne pomanjkljivosti in napake, ter jih skupaj z vami učinkovito odpravimo.

MARJANA NOVAK s.p. računovodski in knjigovodski servis za mala podjetja ponuja cenovno ugodne rešitve, ki vam omogočajo, da prihranite čas, skrbi, denar, kar bi drugače porabili za zaposlovanje in usposabljanje lastnih računovodij in knjigovodij v podjetju.

Zaupanje računovodskih in knjigovodskih storitev vam ponuja fleksibilnost. Saj lahko izberete visoko raven storitev, ki jih potrebujete, ko vaše podjetje raste ali se preoblikuje.

Poleg strokovnosti in znanja se lahko pohvalimo tudi z najnovejšo tehnologijo in programsko opremo za opravljanje svojega dela.

  • Natančno

  • Držimo se rokov

  • Prijazno