Nazaj na seznam zadetkov

Računovodsko knjigovodske storitve Maribor

V našem računovodstvu ALEKSANDRA PIRC S.P. urejamo računovodsko knjigovodske storitve. V Mariboru nam zaupajo številni podjetniki. Mnoge naše stranke so nas izbrale ob začetku svoje poslovne poti in nam zaupajo še danes.

Sledimo vsem novostim v računovodstvu in aktualnim informacijam, da vam lahko svetujemo pri poslovnih odločitvah. Vsaki naši stranki se individualno posvetimo in se popolnoma poglobimo v vaše poslovanje. Trudimo se vzdrževati prijeten, prijazen in spoštljiv odnos. Stremimo k optimizaciji vašega poslovanja.

Zaupajte nam računovodske storitve, knjigovodske storitve in kadrovska vprašanja. Nudimo vam davčno, poslovno in finančno svetovanje. Nahajamo se v Mariboru, a smo zahvaljujoč elektronskemu poslovanju na voljo strankam iz celotne Slovenije.

Skrbno izvajamo računovodsko knjigovodske storitve za stranke iz Maribora in dlje

ALEKSANDRA PIRC S.P. vam nudi celovite računovodske in knjigovodske storitve, posebej pa smo usposobljeni za pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, pripojitvi, preoblikovanju in razdelitvi podjetja, vodenje glavne knjige, vodenje evidenc, izdelava obračunov, poročil...

Nudimo vam možnost:

  • elektronskega poslovanja,

  • prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke in

  • izvajanje računovodstva na sedežu podjetja stranke.

Računovodsko knjigovodske storitve opravljamo za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja.

Našim strankam pa nudimo tudi občasne akcijske popuste, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte za računovodsko knjigovodske storitve v Mariboru ali drugod. Veselimo se skupnega sodelovanja.