Nazaj na seznam zadetkov

Računovodsko, knjigovodsko in davčno svetovanje

Profesionalno se ukvarjamo z računovodskim, knjigovodskim in davčnim svetovanjem. RAČUNOVODSTVO KRANJEC d.o.o. vam pomaga doseči urejeno finančno stanje podjetja. Preverite, zakaj spadamo med top ponudnike in zakaj se vedno več podjetij odloča za nas.

Podjetjem se v celoti posvetimo in se poglobimo v vaše delovanje. Sledimo toku vaših zastavljenih finančnih ciljev s ciljem optimizirati vaše poslovanje. Imamo veliko znanj in izkušenj, sledimo pa vsem novostih v zakonih in predpisih, da vam tako lahko zagotovimo kvalitetno računovodsko, knjigovodsko in davčno svetovanje po trenutno veljavnih standardih.

Neprestano vlagamo v izobraževanje kadra, ker želimo na najbolj optimalne način doseči finančno stabilnost vašega podjetja. Z računovodskim, knjigovodskim in davčnim svetovanjem zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Za naše stranke izdelamo predloge za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti poslovanja.

Na voljo smo podjetnikom za pomoč pri računovodstvu, knjigovodstvu in davčnih obveznostih

RAČUNOVODSTVO KRANJEC d.o.o. vam nudi celovite storitve računovodskega in knjigovodskega svetovanja za vaše podjetje uredimo:

knjiženje prejetih in izdanih računov, knjiženje potnih nalogov, knjiženje bančnih izpiskov, izpis odprtih postavk po dogovoru, obračun DDV, izdelava medletnih bilanc, vodenje davčnih evidenc, izdelava zaključnega računa, obračun plač in dohodnine zaposlenih, obračun obresti, izdelava poročil...

Iskali in pripravljali bomo kakovostne in uporabne informacije, na podlagi katerih boste sprejeli poslovne odločitve. Nudimo vam pomoč pri reševanju problemov, iskanju možnosti, pripravi poslovnih načrtov... Našim strankam tudi predlagamo alternative in analiziramo dosežene rezultate.

Ne odlašajte, poskrbite za kvalitetno računovodsko, knjigovodsko in davčno svetovanje! Na voljo smo strankam iz vse Slovenije, saj delujemo tudi preko spleta. Stopite v stik z nami, da vam pripravimo top ponudbo.