Nazaj na seznam zadetkov

Računovodstvo in poslovno svetovanje, ŠTEFKA BUČAR S.P.

V računovodstvu ŠTEFKA BUČAR S.P. smo vam na voljo za poslovne dejavnosti in storitve. Izvajamo vse storitve, ki jih podjetje potrebuje pri svojem poslovanju. Nudimo vam kvalitetno poslovno svetovanje. Nepogrešljivi smo ob reorganizaciji podjetja ali ob prvem zagonu.

Strokovno vam svetujemo in opravimo usluge računovodstva in knjigovodstva ter davčnega, finančnega in poslovnega svetovanja. Na poslovnem področju svojim strankam največkrat pomagamo pri:

  • izdelavi poslovnih načrtov,

  • izdelavi investicijskih načrtov,

  • razpisih,

  • urejanju financiranja ,

  • inventurah...

Za lažji začetek, nov začetek ali nadaljevanje vašega podjetja pa vam nudimo občasne akcijske ponudbe. Pri povpraševanju se pozanimajte tudi o možnosti popusta, ki je časovno omejen, zato ne odlašajte!

Računovodske in poslovne dejavnosti ŠTEFKA BUČAR S.P.

Pod računovodske in knjigovodske dejavnosti v podjetju ŠTEFKA BUČAR S.P. štejemo vodenje glavne knjige, izpise odprtih postavk, vodenje davčnih evidenc, izdelamo medletne bilance in osnovna sredstva, vodimo plače, obračunamo obresti... Vse, da vas razbremenimo in optimiziramo vaše poslovanje.

Če želite izboljšati likvidnost ali kapitalsko strukturo vašega podjetja, vam nudimo poslovno svetovanje. Potrudili se bomo, da bomo skupaj z vami dosegli finančno stabilnost vašega poslovanja. Popolnoma se poglobimo v vaše poslovanje in iščemo optimalne rešitve.

Svetovali vam bomo tudi na področju davkov, saj boste z našo pomočjo plačali le toliko, kot je to potrebno. Odpravili bomo davčne napake in znižali davčno tveganje.

Za vse storitve, ki vas ovirajo pri poslovanju, ali pa ga upočasnjujejo, ker morate posvetiti preveč časa računovodskim storitvam ali ostalim poslovnim storitvam, bomo poskrbeli mi s poslovnim svetovanjem. Ker smo top ponudnik, nam lahko popolnoma zaupate, saj bomo odkrito poslovali z vami.