Nazaj na seznam zadetkov

Računovodstvo, knjigovodstvo, davčno svetovanje, Katja Gombač s.p.

Katja Gombač s.p. je specializirana za delo v računovodskem servisu in je strokovnjakinja za računovodske storitve, knjigovodstvo in davčno svetovanje. Ker smo med bolj konkurenčnimi ponudniki, smo se znašli med top ponudniki, Kaj nas je privedlo do tega?

  • naš odnos do strank je spoštljiv in ustrežljiv,

  • naše storitve so strokovne,

  • naše cene so primerne,

  • končni rezultati so optimalni za poslovanje vašega podjetja.

Z računovodstvom, knjigovodstvom in davčnim svetovanjem se ukvarjamo že kar nekaj časa. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in izpopolnjujemo svoje znanje. Sledimo vsem novostim v zakonodaji, da vam lahko nudimo rešitve, ki so v toku s časom.

Svetujemo vam o davkih ter rešimo računovodska in knjigovodska vprašanja v Katja Gombač s.p.

Na področju računovodstva, knjigovodstva in davčnega svetovanja se v računovodskem servisu Katja Gombač s.p. lahko na nas zanesete, saj se bomo poglobili v vaše poslovanje ne glede na dejavnost, ki jo opravljate.

Z našo pomočjo boste plačali le toliko davkov, kot je to nujno potrebno, saj vam bomo z davčnim svetovanjem skušali odpraviti vse nepotrebno.

Prav tako pa si lahko vzamete čas za stvari, ki so res pomembne, saj bomo računovodske in knjigovodske stvari za vas opravili mi. Ni vam več treba skrbeti za vodenje glavne knjige, obračune, evidence, knjiženje dogodkov, stroškovne račune...

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za vodenje računovodstva in knjigovodstva, da vam pripravimo top ponudbo s top pogoji poslovanja.