Nazaj na seznam zadetkov

RAČUNOVODSKI SERVIS GOLOB d.o.o., Maribor

Partizanska cesta 5, 2000 Maribor
Prikaži številko
[email protected]
08:00 - 15:00, 08:00 - 15:00, 08:00 - 15:00, 08:00 - 15:00, 08:00 - 15:00

Računovodski servis Golob d.o.o. zanesljivi poslovni partner

Naše računovodstvo ponuja dobre računovodske rešitve za mikro, mala, srednja, velika podjetja, društva, javne ustanove ali posameznike. Finance so precej široko področje in ob vodenju podjetja, snovanju idej in borbi za posel, utegnejo vzeti precej časa, če želite biti v koraku z novostmi in njihovem splošnem obvladovanju.

Vendar zakaj bi se trudili imeti sami vse pod kontrolo in balansirati med zakoni, pravili in standardi, če vam pri tem lahko pomaga nas računovodski servis iz Maribora, vi pa se lahko osredotočite na tisto kar je vam pomembno.

Računovodski servis Golob vam nudi klasične računovodske storitve in finančno svetovanje:

  • Obračune DDV, plač, prispevkov,

  • vodenje blagajne,

  • urejanje amortizacije,

  • pripravo dokumentov za posojila,

  • pripravo finančnih poročil

  • vodenje glavne knjige in mnogo drugih stvari.

Za vas poskrbi ekipa strokovnjakov, ki se na svoje delo dobro spozna, dosledno sledi spremembam zakonodaje, pravilom in informacijam na računovodskem področju.

Oddaja apartmajev

Si želite malo spremembe, oddiha? V sklopu našega podjetja vam oddajamo tudi apartmaje pod imenom Hiška pri Tisi, na naslovu: Ptujska Gora 32, 2323 Ptujska Gora. Naužijte se čudovitega razgleda in miru.

V sklopu Hiške pri Tisi imamo za vas dva apartmaja, eden sprejme 2 osebi, drugi do 6 oseb. Oba imata klimo in balkon s čudovitim razgledom na okoliško pokrajino. Po dogovoru pa vam lahko pripeljemo tudi zajtrk.

Uživajte v miru ali pa odkrivajte naravne in zgodovinske znamenitosti, ki se nahajajo v naših koncih. Raje dopust preživite s knjigo v rokah ali se športno udejstvujete, obiščete kako dobro vinsko klet ali kulturni dogodek?

Pokličite nas in si rezervirajte želeni termin. Ob prihodu vas bomo seznanili z okoliško ponudbo in vam bili na voljo v času vašega bivanja pri nas.

Na Ptujski Gori se za vsakogar nekaj najde. Obiščite nas in se o tem tudi sami prepričajte.

Vabljeni v Hiško pri Tisi!