Nazaj na seznam zadetkov

Ideja za izlet - obisk izletniške kmetije na Savinjskem, Ranč Kaja & Grom

Ranč Kaja & Grom je turistična kmetija v Vojniku na Savinjskem, kjer nudimo nepozabna doživetja za otroke, družine in odrasle.

Omogočamo enkratne obiske, imamo pa tudi vikend program, počitniško ponudbo, tečaje. Pri nas lahko praznujete rojstni dan ali pridite na obisk z razredom (šole in vrtci). Imamo raznoliko ponudbo oziroma programe, zastavljene tako, da med njimi vsakdo najde nekaj zase, če si vseeno želite povsem individualne ponudbe, pa ne oklevajte. Z veseljem prisluhnemo vašim željam, potrebam in po vaši meri pripravimo ponudbo.

Dogajanje na naši izletniški kmetiji oziroma ranču

Na ranču delamo s filozofijo, da so živali naši družinski člani. Vse imajo svoje značaje, posebnosti, dobre in slabe dneve. Z njimi delamo z obzirom in tega si želimo naučiti tudi naših obiskovalcev.

Ko nas obiščete za par uric, pol dneva, cel dan ali pa pri nas preživite več dni, vam pokažemo, kako stkati vezi z živalmi, ki temeljijo na spoštovanju, razumevanju in prijateljstvu. K temu spodbujamo take odrasle kot otroke.

Živalim si želimo zagotoviti lepo življenje in visoko starost, kar boste ob obisku naše kmetije takoj začutili.

Našteto je vodilo vseh naših aktivnosti, se pa te spreminjajo glede na letni čas. Spoznajte jih na naši spletni strani in čim prej rezervirajte obisk. Povprašajte po posebni ponudbi, ceniku in ostalem, kar vas zanima ter pridite raziskovat naravo Savinjske in spoznat naše živali.