Nazaj na seznam zadetkov

Razrez lesa Slovenija, TE WOOD d.o.o.

Se sprašujete, kjer bi našli zanesljivega izvajalca razrez lesa in proizvodnjo lesenih izdelkov? Kliknili ste na pravi naslov!

Pri podjetju TE WOOD d.o.o. obožujemo les in iz njega izdelujemo različne izdelke za slovenski trg, ki jih lahko uporabljate na področju gradbeništva.

Razrez lesa opravimo po vaših željah. Na voljo smo strankam iz cele Slovenije

Za razrez lesa imamo na voljo vso potrebno mehanizacijo, s katero vam les razrežemo po vaših željah. Vi nam posredujete želene mere in vam les zrežemo natančno s pomočjo naših strojev.

Za naše stroje za razrez lesa skrbimo redno in jih vzdržujemo. Na ta način vam lahko zagotavljamo, da bo les razrezan kvalitetno in brez poškodb.

Na voljo smo strankam iz cele Slovenije in tudi tujine. Karkoli potrebujete na področju razreza ali izdelave lesnih izdelkov, smo vam na voljo.

Iz lesa izdelujemo lesene palete in leseni gradbeni material

Lesene palete so priljubljen pripomoček na področju transporta. Izdelujemo jih iz kvalitetnega lesa in vam palete prilagodimo glede na vrsto, težo in obliko blaga, s katerim imate opravek.

Les že tisočletja uporabljamo kot gradbeni material. Je naraven in okolju prijazen material. Vašemu domu ali poslovnemu prostoru bo dal občutek domačnosti, topline, dober izgled in vonj.

Je tudi dober toplotni izolator in gradnja z lesom je hitra in enostavna.

S pomočjo našega znanja in strojev, vam lahko leseni gradbeni material manipuliramo v katerokoli obliko. Našim strankam zagotavljamo:

  • najboljšo kvalitetno,

  • hitro izdelavo lesenih palet, gradbenega materiala in razrez lesa,

  • storitev po ugodnih cenah in

  • upoštevanje vseh sklenjenih dogovorov.

Za naročilo naših lesenih izdelkov in razrez lesa za celo Slovenijo nam oddate povpraševanje. Vaša vprašanja nam lahko pošljete po elektronski pošti ali nas pokličite po telefonu.