Nazaj na seznam zadetkov

C & C podjetje za trgovino in marketing, d.o.o.

Ljubljanska cesta 6, 3230 Šentjur
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Razvoz kurilnega olja, Slovenija, C & C podjetje za trgovino in marketing, d.o.o.

Ogrevate vaš dom, poslovno stavno ali katerikoli drug objet na kurilno olje? Nas veseli, saj naše podjetje C & C podjetje za trgovino in marketing, d.o.o. iz Šentjurja, Savinjske z veseljem poskrbi za razvoz kurilnega olja, ko ga potrebujete.

Ko gre za ogrevanje vašega doma ali poslovnega prostora, je ena izmed zelo pomembnih stvari, zlasti v hladnejših mesecih leta, zanesljiva dobava kurilnega olja. Iščete podjetje, ki vam nudi dobro kurilno olje in zanesljivo dostavo po vsej Sloveniji? Na voljo smo vam pri nas!

C & C zagotavlja pravočasen razvoz kurilnega olja na vaš naslov, ne glede na lokacijo v Sloveniji. Strankam znamo svetovala o učinkovitem ogrevanju, prihrankih pri porabi in vzdrževanju sistema.

Pri nas razumemo, da se kdaj v današnji hektiki zgodi, da pozabite na naročilu kurilnega olja in kaj hitro je lahko števec blizu ničle ali pa kurilnega olja celo zmanjka. Nikar ne skrbite in nas pokličite. V primeru nujnih situacij vam nudimo tudi hitro dostavo kurilnega olja.

Pri razvozu kurilnega olja skrbimo za varno ravnanje s kurilnim oljem in sledimo vsem potrebnim zakonom in predpisom, ki veljajo na našem področju dela.

Dostava kurilnega olja po vsej Sloveniji

Ne dovolite, da se zimo soočate z nepotrebnimi težavami po pomanjkanju kurilnega olja. Zaupajte nam dobavo, razvoz kurilnega olja in poskrbeli bomo za to, da bo vaš dom ali poslovni prostor vedno topel in udoben, ne glede na to na katerem koncu Slovenije se nahajate. Pokličite nas in naročite želene količine kurilnega olja. prepričajte o kakovosti naših storitev. Vaše udobje in zadovoljstvo z našimi storitvami, sta naš cilj.

Zakaj med mnogimi ponudniki na tržišču izbrati naš razvoz kurilnega olja v Sloveniji?

Ponujamo dobro kurilno olje, ki zagotavlja učinkovito ogrevanje in nizke emisije.

Pri razvozu kurilnega olja smo zanesljivi in natančni, kar zagotavlja, da bo kurilno olje dostavljeno pravočasno in upoštevajoč varnost.

Prilagodimo se vašim potrebam glede količine.

Če ste v dilemi glede naročila, nas pokličite in skušali bomo odgovoriti na vsa vprašanja.

Skrbimo za naše stranke in si prizadevamo za izpolnitev obljubljenega.

Da pozimi ne bo hladno, z vami podjetje C & C z razvozom svojega kurilnega olja naj bo.