Nazaj na seznam zadetkov

Izdelavo reklamnih napisov v Mariboru prepustite nam!

Žaler, center reklam smo podjetje, ki vam v najkrajšem možnem času in po konkurenčni ceni zagotovi izdelavo reklamnih napisov in drugega promocijskega materiala, s katerim boste uspešneje gradili na svoji prepoznavnosti.

Storitve nudimo predvsem podjetjem oziroma podjetnikom, ki si želijo učinkovito reklamirati svojo dejavnost oziroma storitev. Nudimo kompletne rešitve od tiska vizitk do izdelave reklamnih napisov in tabel, ki jih vidite po Mariboru in še kje.

Prednosti reklamnih napisov

Reklamni napisi so odličen način, da povečate vidnost pri mimoidočih, ki lahko seveda postanejo vaše stranke. Velja tudi, da so močno orodje za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke v zavesti ljudi. Podjetjem omogoča, da se na stroškovno učinkovit način prepoznavni in se tako razlikujejo od konkurence.

Velikokrat izdelavo reklamnih napisov naročijo tudi stranke, ki želijo le vizualno polepšati svoje prostore, torej z namenom dekoracije.

Za katera podjetja so primerni reklamni napisi

V Mariboru dolgoletno ustvarjamo reklamne napise za najrazličnejše stranke. Ne glede na velikost podjetja ali dejavnost naročite izdelavo reklamnega napisa. Upoštevati je potrebno le, kje ga boste izpostavili, saj je od tega odvisen način izdelave, izbira materialov, dimenzije, stroški montaže ipd.

V našem centru lahko za vas ustvarimo reklamne napise za avtomobile, napise iz folije, ki se nalepijo na različne površine (fasada, steklo ..), prav tako pa tudi reklamne table, izveske

Pri iskanju najboljše rešitve upoštevamo naročnikove želje, s svojimi izkušnjami, znanji na področju grafičnega oblikovanja, pa tudi svetujemo, kaj bo najbolj privlačno za potencialne stranke oziroma kupce.

Kako naročite reklamni napis pri nas v Mariboru

Če imate grafično podobo reklamnega napisa že narejeno, nam lahko pošljete pripravljene osnutke in reklamne napise bomo ustvarili skladno z njimi. V kolikor niste prepričani, kakšen reklamni napis si želite in ali je vaša ideja primerna za prostor, kjer bomo namestili reklamni napis, nas pokličite in nam zaupajte svoje želje.

Skupaj se lahko pogovorimo o najboljših barvnih kombinacijah, najbolj učinkovitih dimenzijah in seveda vsebini reklamnega napisa. Nato bodo rešitev za vas oblikovali naši grafični oblikovalci in po potrditvi predogleda se bo pričela izdelava.

Uporabljamo visoko kvalitetne folije svetovnih proizvajalcev 3M in ORAFOL.

Reklamne napise izdelujemo z rezalnikom ali grafiko natisnemo na folijo, ki jo nato zalepimo na želeno površino.

Ostale storitve v centru reklam Žaler, Maribor

Odločili ste se za izdelavo reklamnega napisa, zdaj pa razmišljate še o drugih možnostih, kako bi izstopili iz konkurence. Naš center reklam bo poskrbel za vse!

Nudimo

  • Digitalni tisk

  • Offse tisk

  • XXL tiskanje

  • Avtografiko

  • Poslovna darila

  • UV tiskanje

  • Tisk na tekstil

Pokličite za svojo top ponudbo že danes, prilagodimo jo Vam!