Nazaj na seznam zadetkov

Nakup, prodaja, oddaja ali najem nepremičnine je lažji z dobro nepremičninsko agencijo

V Ljubljani pa je to Renex.

Smo nepremičninska agencija, ki deluje s ciljem, da uresničimo vsakršne želje in potrebe na nepremičninskem trgu. Kot dobra agencija za posredovanje pri prodaji nepremičnin smo se uveljavili s svojim strokovnim znanjem, zavzetostjo in hitrostjo. Pa ne le pri prodaji, tudi če želite, nepremičnino z nami oddati oziroma kupiti ali najeti, smo vam na voljo Resni, Energični Nepremičninski EXperti.

Kaj nas definira kot dobro nepremičninsko agencijo

Mnogi med nami nepremičnino kupujemo le enkrat v življenju, pa tudi če temu ni tako in v nepremičnine redno investirate, so nepremičninski posli lahko stresni in časovno zamudni. Sodelovanje z nepremičninskim agentom, ki mu zaupate in se spozna na svoje delo, so nepremičninski postopki lažji, varnejši, prijetnejši.

V naši agenciji se potrudimo, da je vsaka stranka, najsi prodaja, kupuje, oddaja ali najema, obravnavana individualno. Naš pristop, je osebni pristop z občutkom in prijaznostjo. Temelji na večletnih izkušnjah in prepričanju, da lahko celostno, strokovno ter učinkovito uresničimo vse vaše želje glede nepremičnine.

Razumemo, da si želite posel skleniti čim hitreje, pri čemer vam z veseljem pomagamo, še bolj kot to pa je pomembno, da vam pomagamo, da sklenete pravno varno.

Da delamo dobro, lahko potrdijo naše stranke - tako posamezniki, fizične osebe kot tudi podjetja. Mnoge med njimi se vračajo k sodelovanju z nami, kar samoposebi govori, da smo dobra nepremičninska agencija.

Posredovanje pri prodaji nepremičnin z dobro agencijo je varnejše, hitrejše in lažje

Ne izpustite priložnosti za nakup sanjske nepremičnine, ker niste vedeli, da je naprodaj. Pogovorite se o vseh svojih željah z nepremičninskim agentom, ki vam jo bo pomagal najti.

Sodelujemo z vsemi nepremičninskimi agencijami, kar nam omogoča, da vam pokažemo tudi nepremičnine, ki jih morda na spletnih straneh ne boste našli, če se boste iskanja lotili sami.

Kako poteka sodelovanje z nepremičninsko agencijo Renex

1) Zaupate nam svoje želje.

2) Podpišemo pogodbo o posredovanju.

3) Pripravimo izbor nepremičnin, ki ustrezajo vašim željam.

4) Dogovorimo se za oglede izbranih nepremičnin, pred ogledom vam svetujemo, na kaj bodite pozorni.

5) Na vašo željo vodimo pogajalski proces, da dosežete najboljšo ceno in oddate ponudbo.

6) Če je vaša ponudba sprejeta in dogovorjeni bistveni elementi, vam naša nepremičninska agencija v sodelovanje s priznanim odvetnikom pripravi osnutek kupoprodajne oziroma druge pogodbe. Ta se v primeru hipotekarnega kredita uskladi tudi s pravno službo pri izbrani banki.

7) Podpis pogodbe, plačilo kupnine.

8) Primopredaja nepremičnine.

Ko boste z našo pomočjo našli idealno nepremičnino, boste lahko brez oklevanja rekli, da smo dobra nepremičninska agencija iz Ljubljane, vredna zaupanja. Ugotovili boste, da omogočamo prihranek časa pa tudi denarja, saj vas lahko zaščitimo pred nepotrebnimi stroški in vam pomagamo, da ne ponudite previsoke cene.