Nazaj na seznam zadetkov

Rent a car Pomurje, FREI d.o.o.

Ste brez svojega vozila, a bi ga nujno potrebovali? Je vaše vozilo ravno na popravilu, servisiranju? Ga imate, a za trenutno vožnjo ni dovolj velik? Mogoče se odločate za nakup vozila, a še niste prepričani? Ali pa se vam enostavno ne izplača imeti svojega avtomobila...

Za to smo vam na voljo v podjetju FREI d.o.o., ki se ukvarja z rent a car storitvami. Nahajamo se v Pomurju, a smo na voljo strankam od kjerkoli, saj se na nas obračajo tudi stranke s Hrvaške in Avstrije. Nudimo vam najem avtomobilov in kombijev.

Če iščete vozilo za najem, vam naše podjetje nudi celostno rešitev. Vi se boste tako ukvarjali le z vožnjo, mi pa bomo poskrbeli za servisiranje, zavarovanje, asistenco na cesti ali dodatne stroške z vozilom.

Ker pa smo top ponudnik, pa nudimo posebne popuste in cene za daljše najeme. Preverite top pogoje sodelovanja, ki vas bodo zagotovo prepričali.

Za rent a car ponudbo v Pomurju poskrbi podjetje FREI d.o.o.

Vozila, ki vam jih nudimo v podjetju FREI d.o.o. za rent a car, so:

  • pregledana,

  • tehnično izpravna,

  • čista,

  • sodobna,

  • udobna,

  • znanega porekla...

Našim strankam nudimo svetovanje glede na zahteve in potrebe, zagotavljamo pa vam profesionalen odnos. Pomagali vam bomo pri izbiri pravega tipa vozila glede na trenutne potrebe. Smo prilagodljivi glede na situacijo.

Ne odlašajte, če želite voziti, a se izogniti odgovornostim, ki jih lastništvo vozila predstavlja, vam mi priskočimo na pomoč z rent a car storitvami in top ponudbo!