Nazaj na seznam zadetkov

FF, specializirano gostinstvo in storitve, d.o.o.

Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica
Prikaži številko
Vsak dan: 12:00-15:00 in 18:00-22:00

Med najboljše restavracija na Bledu gotovo sodi tudi Restavracija Sova, prepričajte se sami

Od ponedeljka do nedelje vabljeni v Restavracijo Sova Bled, ki vam jo bodo kot najboljšo priporočili tako "lokalci" kot tudi tuji gostje.

Prav vse svoje obiskovalce in njihove želje znamo razvajati. S slastno hrano, profesionalno postrežbo, imenitno lokacijo in ambientom.

Najbolj zaslužen, da veljamo za eno najboljših restavracij, zaradi katere je obisk Bleda še toliko lepši, je naš chef Kengo. Kuha s srcem oziroma neizmerno ljubeznijo do hrane. Zato je na naših krožnikih hrana, ki razvaja različne čute, ki je sofisticirana, kreativna. Verjamemo, da gostje, ki jejo pri nas, pohvalijo, da prednje postavljamo krožnike z dušo.

Seveda si naziva najboljša restavracija ne zasluži le s hrano. Tako odlična kot je naša hrana je tudi naša lokacija - ob obali Blejskega jezera, s pogledom na Blejski otok in okoliške hribe dajo kulinarični izkušnji piko na i.

Jedilni list obogatimo z izbiro vin iz vinske karte in ostalimi pijačami. Zaupali vam bomo, katera vina gredo najbolje k različnim jedem, da bodo vaše brbončice resnično uživale in da boste po odhodu iz Restavracije Sova rekli, da je to najboljša restavracija na Bledu.

Če imate navado pred obiskom restavracije pogledati jedilni list, vas čaka tukaj.

Smo vas navdušili in si želite sami naučiti umetnosti kuhanja poklicno? Učite se pri najboljših, naj vas uči chef restavracije Sova na Bledu

Poleg tega, da chef Kengo razvaja vaše brbončice v restavraciji Sova Bled, je vsem, ki si želijo umetnosti kuhanja naučiti poklicno, na voljo tudi kulinarična šola.

Mi kuhamo s srcem, da vam nahranimo dušo!