Nazaj na seznam zadetkov

Rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo

So rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo tisto, kar iščete v Sloveniji? Kot top ponudnik smo se na tem področju uveljavili pri LKS d.o.o.

Poleg prodaje rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo po tradicionalnih kanalih naše podjetje zagotavlja tudi spletno trgovino, kjer lahko naročate originalne rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo Lemken.

Vsa oprema, ki je na voljo pri nas, je vrhunske kakovosti, dobavljajo nam jo preverjeni dobavitelji, z dobro organiziranostjo in uvajanjem inovacij v naše poslovne procese pa vam jo lahko zagotavljamo po ugodnih, konkurenčnih cenah.

Dosledno zagotavljamo pestro izbiro v asortimaju, kratke dobavne roke in prijazno ter strokovno svetovanje.

Ponosni smo, da s kakovostnimi produkti in vrhunsko storitvijo podpiramo kmetijstvo

Pri nas vam so vam na voljo tudi rabljeni rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo, ki so glede na ceno in starost odlično ohranjeni in v veliko primerih predstavljajo pametno alternativo novim.

Česarkoli, kar bi potrebovali ne najdete v naši spletni trgovini? Kontaktirajte nas in poskusili bomo ustreči vsem vašim željam. Zagotovimo vam lahko 98 odstotkov rezervnih delov kmetijske mehanizacije.

Ponosni smo na svojo podporo in prispevek h kmetijstvu, saj se zavedamo, kako pomemben je nemoten potek dela v panogi za našo skupno samooskrbo in prehransko varnost. Z našimi zvestimi in zadovoljnimi partnerji smo kot top ponudnik rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo pri podjetju LKS d.o.o. stkali dolgoročne vezi.

Vabimo vas, da nas izberete tudi vi in se prepričate o naši kakovosti.