Nazaj na seznam zadetkov

ALLF, trgovina in gostinstvo d.o.o.

Sončno nabrežje 20, 6310 Izola - Isola
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 9:00 - 22:00 Sobota: 9:00 - 22:00 Nedelja: 9:00 - 22:00

Ribja restavracija Izola, Parangal

Ljubitelji dobre hrane boste v Izoli našli raj, saj bo ribja restavracija Parangal razvajala vaše čute, še posebej vaše brbončice.

V našem prijetnem ambientu boste uživali v skrbno pripravljenih jedeh z žara, pizzah, morski ponudbi. Strežemo na čudoviti terasi ali v notranjosti restavraciji. Prostora v ribji restavraciji Izola je dovolj tudi za zaključene družbe. Zagotovite si rezervacijo za vse svoje goste pravočasno.

Naše osebje je prijazno, odzivno, prilagodljivo. Vedno se potrudimo, da dobite profesionalno postrežbo, ki vam ustreže v vseh željah glede hrane.

Kaj je boljše kot naša hrana, ki je v naši ribji restavraciji v Izoli narejena iz najboljših sestavin?

Sestavine, s katerimi bogato obložimo krožnike so skrbno izbrane, sveže, ko je le mogoče lokalne in sezonske. Ko kvalitetne sestavine združimo z našimi preverjenimi recepti, dobimo harmonijo okusov, v katerih uživa prav vsak.

Vedno polna restavracija vam bo potrdila, da gostje pri nas uživajo v hrani in vzdušju. Cenili boste tudi prijazne cene.

Vsak dan vam iz svežih sestavin pripravljamo najbolj okusne ribje specialitete. Tudi če ne bi bili ob morju, bi imeli občutek, da se na obali in uživate v sveže ulovljenih dobrotah.

Ponosni smo na to, da vam lahko v ribji restavraciji Izola postrežemo z najboljšimi svežimi sestavinami, ki še bolj poudarijo okus naše hrane.

Če iščete dobro pizzerijo ali imate raje grill, v Izoli boste našli nekaj za pod zob po svojem okusu.

Našim cenjenim gostom za kratek čas nudimo akcijo do -10 % na pizze, grill in jedi po naročilu, zato ne odlašajte in nas obiščite!

V našem ambientu boste že v zraku občutili vonj soli in morja. To bo še bolj vzbudilo vašo lakoto po jedeh, ki jih nudimo v ribji restavraciji Izola. Naši prostori, tako zunaj kot notri, so opremljeni za vaše udobje in dobro počutje.

Kaj vam nudi ribja restavracija v Izoli?

Na našem jedilniku bose našli širok nabor jedi, med katerimi lahko izbirate. Ne le tisti, ki obožujete morsko hrano boste prišli na svoj račun, ampak tudi ljubitelji mesa in zelenjave.

Strežemo vam:

  • hladne in tople predjedi,

  • juhe,

  • mesne specialitete,

  • sveže ribe (jastog, romb, kovač, list, brancin, orade) v pečici ali na žaru,

  • testenine na tisoč in en način ter

  • slastna ponudba slaščic.

Najdete nas na naslovu: Sončno nabrežje 20, 6310 Izola

Za vas smo odprti vsak dan od 9:00 do 22:00.

Našo hrano lahko kombinirate s pestro izbiro domačih vin. Povprašajte naše prijazno osebje o najboljših kombinacijah.

Parangal, vaša ribja restavracija Izola.