Nazaj na seznam zadetkov

Rogar, Turistična kmetija s prenočišči Logarska dolina

Podolševa 24, 3335 Solčava
Prikaži številko
[email protected]

Turistična kmetija s prenočišči Rogar vabi spoznavat Logarsko dolino

Ste že kdaj obiskali slikovito Logarsko dolino? Če še niste, jo enostavno morate in kot top prenočišče vam je tam na voljo naša TURISTIČNA KMETIJA ROGAR.

Nahajamo se v objemu neokrnjene narave, daleč, daleč stran od mestnega vrveža. Smo tik pod goro Olševo in smo znani kot najvišje ležeča turistična kmetija z nastanitvijo v Sloveniji, saj se nahajamo na kar 1.250 metrih nadmorske višine.

Pri nas si boste tako privoščili top oddih v objemu narave, a z bivanjem na naši turistični kmetiji s prenočišči v Logarski dolini ne boste prikrajšani za udobje. Poleg tega bomo gostitelji s kakovostno in skrbno storitvijo poskrbeli za vaše dobro počutje in za nepozaben oddih.

Če si boste zaželeli, lahko od blizu spoznate dnevni delovni utrip naše kmetije in nam pomagate nakrmiti živali, pobrati sveža jajca, opraviti košnjo, obdelati polje…

Oddih v objemu narave na turistični kmetiji Rogar - gostinska ponudba in prenočišča

K nam pa goste od blizu in daleč privablja avtentična lokalna kulinarika iz naše domače kuhinje, kjer še danes uporabljamo stare recepte in kakovostne, lokalno pridelane sestavine.

Gostinski del sprejme do 25 gostov, pri Rogarjevih pa vas postrežejo z božanskimi

  • sirovimi štruklji,

  • suhomesnatimi izdelki,

  • jagnjetino,

  • borovničevim zavitkom,

  • domačimi marmeladami,

  • bezgovim sokom in še čim.

Turistična kmetija ima tudi 13 ležišč, kjer naberete nove moči za raziskovanje Logarske doline.

Možnosti za aktivne počitnice so pri nas neomejene, saj vam je v neposredni okolici omogočeno kolesarjenje, pohodništvo, obisk izvira kisle vode ...

Za top oddih v objemu narave izberite turistično kmetijo s prenočišči Rogar, ki v Logarski dolini velja za eno najbolj gostoljubnih.