Nazaj na seznam zadetkov

Odkup in prodaja kmetijskih strojev

V podjetju Roman Gaberšek s.p. se ukvarjamo z odkupom in prodajo kmetijskih strojev. Čeprav se nahajamo v Savinjski regiji, delamo po celotni Sloveniji.

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Poznani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Mehanizacija, ki vam jo nudimo v našem programu odkupa in prodaje kmetijskih strojev, je:

  • visokokakovostna,

  • cenovno dostopna,

  • učinkovita ter

  • funkcionalna.   

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena, naš odnos pa je profesionalen in korekten. Pri izbiri pravega stroja, vam bomo znali tudi odlično svetovati.  

Odkup in prodaja kmetijskih strojev

Odlični odkupni in prodajni pogoji za kmetijsko mehanizacijo vas čakajo pri nas

Če si želite zamenjati svojo kmetijsko mehanizacijo ali pa dopolniti zbirko kmetijskih strojev, vam z veseljem na pomoč priskočimo v našem podjetju.

Zaupajte nam, kaj potrebujete in potrudili se bomo, da dobite top ponudbo. Z odkupi in prodajo strojev za kmetijstvo se ukvarjamo že dalj časa, tako da razumemo potrebe na trgu in skrbimo, da jih ne le dosežemo, pač pa tudi presežemo.

Mnoge stranke vam bodo povedale, da smo pri tem zelo uspešni, ker ponujamo pravo razmerje med kakovostjo in ceno, poleg tega pa smo odzivni, točni, korektni in se držimo dogovorjenih rokov plačila, če gre za odkup oziroma za prevzem kupljenega stroja.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o odkupu in prodaji kmetijskih strojev, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam do sodelovati z vami!