Nazaj na seznam zadetkov

RUBIK, Reiki na daljavo, kanaliziranje, vpogled v angelske karte

Potrebujete zanesljiv reiki na daljavo? Bi želeli stopiti v stik s pokojnim? Se želite poglobiti v duhovno dimenzijo? Za vas je pravi naslov podjetje RUBIK storitve in prodaja, Darinka Sočič s.p. in Pomurja.

Reiki terapije so oblika alternativne medicine, ki temelji na uporabi univerzalne energije za izboljšanje fizičnega, duševnega in duhovnega zdravja. Terapevt, ki je opravil usposabljanje za reiki, uporablja roke za prenos energije na pacienta, ki leži na mizi, in s tem pomaga pri sprostitvi napetosti, izboljšanju cirkulacije in lajšanju bolečin.

Kanaliziranje je proces, s katerim posameznik (kanalizator) prejme informacije od višjih duhovnih bitij, kot so angelski vodniki, duše pokojnikov, itd. Med kanaliziranjem se posvečamo in osredotočamo na sprejemanje informacij in jih prenašamo na druge.

Angelske karte se uporabljajo za razumevanje različnih vidikov življenja in dajejo vpogled v duhovno dimenzijo. Angelske karte se uporabljajo za spodbujanje duhovnega razvoja, sprejemanje odločitev in razumevanje duševnih stanj. Vpogled v angelske karte se pogosto uporablja za pridobivanje vpogleda v različne vidike življenja, kot so ljubezenski odnosi, kariera, duševno zdravje in duhovni razvoj.

RUBIK za razumevanje različnih vidikov življenja

Obstaja več razlogov, zakaj bi lahko nekdo odločil poiskati našo pomoč in povprašati za reiki na daljavo:

  • Dostopnost: Reiki na daljavo lahko seveda pridobiti tisti, ki ima fizične omejitve, ki jim ne omogoča, da bi se udeležili seans v živo, ali pa za tiste, ki živijo v oddaljenih območjih, kjer ni veliko reiki terapevti.

  • Udobnost: Reiki na daljavo se lahko izvaja od koderkoli, kar pomeni, da lahko pacient ostane doma in se počuti udobno med seanso.

  • Fleksibilnost: Reiki na daljavo lahko seveda po potrebi izvajamo v katerem koli času dneva, prilagodimo se vsakemu individualnemu urniku.

  • Anonimnost: Nekateri ljudje se počutijo bolj sproščeno, ko se posvečajo Reiki na daljavo, saj jim omogoča, da zahtevajo pomoč brez fizične prisotnosti terapevta, kar lahko zmanjša stres in zaskrbljenost.

  • Učinkovitost: Nekateri ljudje trdijo, da občutijo enako delovanje oziroma moč Reikija na daljavo, kot od Reikija v živo.

  • Ekonomičnost: Reiki na daljavo lahko cenejša od tistih, ki se izvajajo v živo, saj ni potrebe po prevozu in plačevanju za prostor.

Kanaliziranje s pokojnimi je lahko namenjeno preboleti izgubo, razjasniti nedorečeno zadevo ali določiti smernice v življenju, izvedeti več o zgodovini prednikov. Kanaliziranje s pokojnimi lahko pomaga tudi pri razreševanju karmičnih vprašanj, duševnega ozdravljenja in duhovnega razvoja.

Angelska sporočila so namenjena vse ljudem, dajejo vpogled v duhovni dimenzijo. Cilj angelskih sporočil je pomagati posamezniku pri sprejemanju odločitev, razumevanju sveta okoli sebe. Angelska sporočila lahko prinašajo spodbudo, navdih in motivacijo za posameznika.

Za več informacij ali rezervacijo termina reiki na daljavo, kanaliziranje, vpogled v angelske karte, smo vam na voljo pri RUBIKU.