Nazaj na seznam zadetkov

Največji mojster za rušitvena dela na Obali

Na Kozini boste našli strokovno in zanesljivo ekipo za rušitvena dela na Obali. Pri podjetju Gradbeništvo Mersin Porčič s.p. smo specializirani za izvajanje zanesljivih in kakovostnih rušitvenih storitev.

Na področju gradbeništva smo dejavno že mnogo let. Na voljo smo vam za različna dela, o katerih nas lahko povprašate, a tu vam izpostavljamo naša rušitvena dela na obali.

Kadar potrebujete rušenje stavbe, pokličite nas

Ne glede na to, ali gre za manjši ali večji objekt, opremljeni smo z ustrezno mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno rušenje objektov.

Za nas je varnost na prvem mestu, zato izvajamo rušenje v skladu z vsemi predpisi in standardi. Dela izvajamo takrat, ko se z vami to dogovorimo.

Naši zaposleni imajo ustrezna znanja in izkušnje, s katerimi izvedejo efektivno odstranjevanje objektov.

Zaupajte našim izkušnjam za rušitvena dela na Obali

Na voljo imamo vrhunsko mehanizacijo, za katero redno skrbimo in jo vzdržujemo. Naša opremo vam je tako vedno na voljo, da z njo opravimo najbolj kvalitetna dela.

Na nas se lahko vedno zanesete. Upoštevamo zastavljene roke in dogovore. Zavedamo, kako pomemben je čas, zato vam rušitvena dela na Obali izvedemo v najkrajšem časovnem okvirju.

O naši kakovosti lahko pričajo številne stranke, za katere smo izvedli že nešteto uspešno zaključenih projektov, tako na področju gradbeništva kot tudi rušenja.

Prepričajte se sami o naši kvaliteti in nam oddajte povpraševanje. Če potrebujete nasvet, vam bomo z veseljem pomagali. Naše kontaktne informacije boste našli na vrhu strani.

Naj vaš naslednji rušitveni projekt poteka skupaj z nami.