Nazaj na seznam zadetkov

Ruska trgovina Maribor, Ljubljana, ČEBURAŠKA

Ste ljubitelji ruske kulture, hrane in izdelkov? Ali pa iščete edinstvena darila za svoje najbližje?

ČEBURAŠKA ruska trgovina v Ljubljani in Mariboru vam prinaša razburljiv kos Rusije k vam domov. Odkrijte bogato dediščino in čarobno okolje Rusije, ne da bi zapustili Slovenijo!

  • Maribor: Trg revolucije 7, 2000 Maribor

  • Ljubljana: Trgovski center Murglje, Cesta v mestni log 55, 1000 Ljubljana

Delovni čas obeh trgovin je od ponedeljka do petka 9:00 - 19:00 ure ter v soboto od 9:00 do 14:00 ure.

Naše police v Ljubljani in Mariboru, so založene z najbolj priljubljenimi ruskih izdelki, od tradicionalnih živil do malo manj tradicionalnih, a prav tako dobrih. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete za pripravo okusnih ruskih jedi doma ali malico v službi, prigrizek na poti.

V ruski trgovini Čeburaška, boste začutili pristno rusko vzdušje. Poleg hrane ponujamo tudi ruske spominke, izdelke za ruski čaj in še več. To je priložnost, da bolje spoznate rusko kulturo in tradicijo.

Zaposleni si prizadevamo, da vam ponudimo najboljše. Naša živila so sveža in kakovostna, prepričajte se sami in nas obiščite.

Ruske dobrote v Mariboru in Ljubljani, obiščite našo trgovino

Iščete darilo, ki bi bilo nekaj posebnega? Pri nas boste našli ruske dobrote, ki bodo navdušile obdarovance. Nepozabna darila lahko kupite v ruski trgovini v Mariboru ali Ljubljani.

Ne poznate izdelkov, a vas tako zelo mika kakšnega okusa so? Ne veste kaj kupiti, ne razumete napisanega? Nič hudega, zato smo tukaj mi. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri, svetujemo, pomagamo s predlogi in razrešujemo dileme. Odgovorimo na vaša vprašanja in vam zaupamo kakšen zanimiv podatek ali informacijo pri izbiri najboljših ruskih izdelkov, ki jih ponujamo v naši trgovini.

  • Dobro založeno

  • Pravi okusi Rusije

  • Prijazni zaposleni z veliko znanja o izdelkih, ki jih prodajajo

Če iščete točno določen izdelek nam to zaupajte, mogoče vam bomo lahko pomagali, ga naročili, ponudili podobnega.

Pridite in obiščite našo trgovino v Ljubljani ali Mariboru. Prepričajte se, da boste doživeli pravo rusko gostoljubnost in okuse brez obiska Rusije. Za več informacij nas pokličite, nam pišite, obiščite našo spletno stran ali pokukajte v fizično trgovino.

Vaša vrata v rusko kulturo in okuse!