Nazaj na seznam zadetkov

Agencija za najem delavcev

Agencije za posredovanje delovne sile med drugim ponujajo tudi fleksibilno rešitev zaposlovanja, to je najem delavcev.

Agencije za najem delavcev, delovno silo zaposlijo v agenciji, s čimer se delavcu zagotovi določeno varnost. Delo pa kadri opravljajo v drugih podjetjih, največkrat v dejavnostih, kjer se opravljajo sezonska dela, v gradbeništvu in različnih industrijah.

Gre za dobrodošlo rešitev, ko podjetje potrebuje delavce za določen čas, sezonsko ali projektno delo. Seveda je najem delavcev možen za krajši ali daljši čas, o čemer se podjetje, ki jih potrebuje, dogovori z agencijo za posredovanje delovne sile.

Pri sodelovanju s takšno agencijo je veliko prednosti za podjetje, ki želi najeti oziroma zaposliti delavce, morda največja pa je prihranek naročnikovega časa.

Vi nam zaupate, na katerem delovnem mestu potrebujete delavce in druge vaše zahteve glede kadra, mi pa poiščemo najbolj ustrezne kandidate za najem delovne sile.

Še ena od prednosti za naročnika pri najemu delovne sile preko agencije je, da lahko podjetje dobro spozna delavce in se naknadno odloči ponuditi zaposlitev tistim, ki so najbolj ustrezni.

Najem delavcev iz tujine pri agenciji

S&P Workhouse je mednarodna kadrovska agencija, specializirana za najem delavcev iz držav tretjega sveta oziroma posredovanje delovne sile iz tujine, predvsem Balkana in JZ Evrope.

Pri S&P Workhouse ob posredovanju delovne sile oziroma dogovoru za najem delavcev poskrbimo, da imajo delavci urejena delovna dovoljenja in drugo potrebno dokumentacijo za delo in bivanje v EU. Prav tako lahko poskrbimo za nastanitev delavcev in prevoz do dela.

Zagotavljamo torej celovit pristop tako za naročnika kot delavce in učinkovito, strokovno, hitro vodimo komunikacijo med delodajalci in bodočimi zaposlenimi ter po potrebi državnimi institucijami.

Posredujemo oziroma uredimo najem delavcev različnih profilov, med drugim za sektorje:

  • Varjenje

  • Gradbeništvo

  • Proizvodnja

  • Turizem

  • IT

  • Zdravstvo

Dodatne informacije smo zbrali na spletni strani agencije za najem delavcev S&P Workhouse, v najkrajšem možnem času vam odgovorimo tudi na prejeta elektronska povpraševanja ali po telefonu.