Nazaj na seznam zadetkov

Sadike vrtnarstvo Ljubljana, Vrtnarstvo, Vida Presetnik s.p.

Prihaja čas, ko se narava prebuja in bodo temperatur vedno bolj naravi prijazne. Čas, ko se bo pričelo delo okoli hiše in na vrtu. Radi delate na vrtu in vam je gojenje lastne zelenjave in sadja v veselje?

Kje v Ljubljani pa boste letos kupili sadike?

Priporočamo vam TOP vrtnarstvo Vida Presetnik s.p., ki se nahaja na Cesti v Šmartno 11.

Pri nas vam nudimo dobro založeno prodajo kakovostnih sadik, ki bodo ob pravi negi obrodile bogate gomolje in poskrbele za raznolikost na vašem jedilniku in tudi ozimnico.

Obiščite nas v Ljubljani in nam zaupajte kaj iščete. Kot smo že omenili imamo dobro izbiro raznoraznih sadik in verjamemo, da boste pri nas gotovo našli nekaj primernega za svoj vrt.

Prodaja sadik Ljubljana

Naša vrtnarija pa v Ljubljani poleg prodaje sadik slovi tudi po:

  • cvetličnih aranžmajih,

  • cvetju,

  • zeliščih.

Sadike in vse preostale rastline v naši ponudbi so vzgojene brez uporabe škodljivih snovi iz kakovostnih semen. Postanite naša stranka in dovolite, da vas razveseljujemo s svojo ponudbo.

Občudujete balkonsko cvetje, ki krasi mnoge hiše in bi takega želeli imeti tudi vi? Sedaj je to mogoče brez težav, le obiščite vrtnarijo Vida v Ljubljani.

Pri nas vam za nakup nudimo zdrave sadike, koristne nasvete in informacije. Obiščite nas in izberite sadike, ki jih boste leto s posadili v svojem vrtu.

TOP sadike Vrtnarstva Vida, Ljubljana