Nazaj na seznam zadetkov

Selitveni servis Ljubljana, Robert Repič s.p.

Načrtujete selitev, postanete zaskrbljeni, ko vidite, da imate veliko stvari, ki jih boste vzeli s seboj? Razmišljate kdo vam bo pomagal in kateri od vaši prijateljev ima dovolj velik avto? Ne obremenjujte prijateljev in drugih ljudi okoli sebe, naročite si selitveni servis. Enega najboljših v Ljubljani.

Pri podjetju Robert Repič s.p. vam je na voljo kvaliteten selitveni servis v Ljubljani.

Kako veste, da smo top izbira za vas?

Ker:

  • skrbno in ustrezno zaščitimo vaše stvari,

  • smo na voljo za velike in majhne selitve, tudi tiste bolj zahtevne (klavirji, sefi, blagajne, stroji, predmeti večjih dimenzij),

  • nudimo tako selitve poslovnih prostorov kot stanovanj.

Poleg zgoraj naštetega pa opravimo tudi

  • dostavo gospodinjskih strojev, odvoz odsluženih in druge opreme na ustrezno deponijo,

  • selitve arhivov,

  • selitve večjih kosov pohištva, strojev,

  • kosovni odvoz odpadkov,

  • prevoze s kamioni in kombiji.

Ne zamudite naše akcije, do 10% na selitveni servis, selitve stanovanj, selitve poslovnih prostorov. Pokličite nas sedaj in zaupali vam bomo več o našem delu in ponudbi.

Naša posebnost so tudi selitve sefov in klavirjev.

Vse naštete storitve selitvenega servisa nudimo po Ljubljani, Osrednji Sloveniji, po dogovoru širše

Iskanje zaupanja vrednega selitvenega servisa ni več težava! Naše podjetje ponuja profesionalne storitve za selitev vašega doma ali pisarne. Naši zaposleni so izkušeni in učinkoviti, naši vozila pa so opremljena za varno in zanesljivo prevoz vašega premoženja.

Za nami je več kot pol stoletja dolga, uspešna poslovna pot, saj smo prvonastali selitveni servis v Sloveniji (od leta 1970) in lahko nam verjamete, da so si v tem času nabrali že zelo velik krog zadovoljnih strank. Bi se jim želeli pridružiti?

Smo zanesljivi, prilagodljivi in diskretni.

Pokličite nas, sporočite nam kdaj in za kaj nas bi  potrebovali, mi pa si bomo z veseljem rezervirali prevoz in vam pomagali pri selitvi. Ne ubiramo bližnjic, razen dobesedno, ko prispemo hitreje in bolj varno na cilj.

Vašo lastnino bomo prepeljali varno, natančno, v dogovorjenem roku in vašem finančnem okviru. Imamo bogate izkušnje na področju selitev, ki jih s pridom uporabljamo pri svojem delu, kar lahko potrdi, kot smo že omenili, veliko zadovoljnih strank in odličnih referenc.

Pridite, zaupajte nam in se o zgoraj napisanem prepričajte tudi pri lastni selitvi. 

Znamo in zmoremo, z vami, za vas!  Vaš najboljši selitveni servis v Ljubljani!