Nazaj na seznam zadetkov

SREDNJA EKONOMSKO - POSLOVNA ŠOLA KOPER - SCUOLA MEDIA DI ECONOMIA E GESTIONE AZIENDALE CAPODISTRIA

Martinčev trg 3, 6000 Koper - Capodistria
Prikaži številko
[email protected]

SEPŠ Koper

SEPŠ Koper je srednja ekonomsko - poslovna šola, ki je dejavna že več kot 60 let. Izvajamo več programov:

  • ekonomska gimnazija - gimnazijski maturant,

  • ekonomski tehnik,

  • ekonomski tehnik PTI,

  • administrator,

  • trgovec,

  • poklicni tečaj v programu ekonomski tehnik,

  • izobraževanje odraslih.

V SEPŠ Koper se trudimo, da naši dijaki v šolo hodijo z veseljem, zato jim nudimo varno, mirno in udobno okolje. Nahajamo se na naslovu Martinčev trg 3 v Kopru. Udeležujemo se tudi državnega tekmovanja iz ekonomije.

SEPŠ Koper zaposluje kader, ki je preverjen in strokovno ustopljen. Z dijaki vzpostavimo stik in jim nudimo vso oporo pri izobraževanju. Učimo pa jih tudi pomembnih vrednot, kot so medsebojna pomoč in spoštovanje, sprejemanje drugačnosti, strpnost, prijaznost, reševanje težav s pomočjo dialoga...

SEPŠ Koper je srednja šola, ki je uvrščena med top ponudnike

SEPŠ Koper sodeluje v različnih projektih, kot je Šola ambasadorka evropskega parlamenta, PODVIG, Erasmus+, Ekošola, praksa v tujini, Več znanja za več turizma, Mladim se dogaja, NA-MA-POTI, Svetovani dan otrok... Oglejte si celotne vsebine na naši spletni strani.

V srednji šoli SEPŠ Koper se najde čas tudi za glasbeno in literarno ustvarjanje ter udejstvovanje v športu, kjer lahko dijaki odkrivajo svoje talente. Na naši šoli imamo tudi bogato založeno knjižnico, kjer lahko dijaki najdejo vse informacije vire za učenje in za branje v prostem času. V knjižnici pa se lahko tudi učijo.

Pouk na SEPŠ Koper poteka v dopoldanskem času, pri nas se izobražuje okoli 25 oddelkov vsako šolsko leto. Športno vzgojo izvajamo v Areni Bonifika in na atletskem stadionu.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije. Odgovorili vam bomo na vaša vprašanja in vam svetovali.