Nazaj na seznam zadetkov

Servis čistilnih naprav ILAR CONSULTING, inženiring d.o.o.

Čistilne naprave so namenjene prečiščevanju odpadne vode. Pri podjetju ILAR CONSULTING d.o.o se ukvarjamo z dobavo in servisom čistilnih naprav.

Izdelke, ki vam jih nudimo v našem prodajnem programu, izdelujejo svetovno priznani proizvajalci. So kvalitetni in certificirani v skladu z 12566-3. Čistilne naprave, ki vam jih nudimo, je možno enostavno nadgraditi v skladu s pričakovanimi zaostritvami zakonodaje v prihodnosti.

Da vam bo čistilna naprava delovala nemoteno, je priporočljivo, da redno opravljate servis

Kot vse na svetu, je pomembno, da poskrbimo tudi za vzdrževanje čistilnih naprav. Servis vam bo naredila naša strokovna ekipa, ki bo zagotovila nemoteno delovanje vaše čistilne naprave. Našo ekipo sestavljajo visoko kvalificirani strokovnjaki, ki so vam na voljo tudi za nasvet.

Poleg servisa, vam znotraj našega podjetja za čistilne naprave nudimo tudi dobavo, montažo in projektiranje komunalnih ter industrijskih naprav. Vgrajenih je bilo že več kot 7000 čistilnih naprav Asio Variocomp po celem svetu.

Čistilna naprava AS-VARIOcomp K je nastala v kombinaciji izkušenj in optimalnih tehnoloških rešitev. Zagotavlja nam zelo stabilen proces ter delovanje z minimalnimi zunanjimi posegi.

Čistilne naprave, ki jih imamo v naši ponudbi, vam montiramo. Vgradnja poteka hitro. Po dogovoru vam lahko montažo izvedemo v popoldanskih urah in med vikendi.

ILAR CONSULTING d.o.o je strokovnjak za čistilne naprave

S čistilnimi napravami imamo veliko izkušenj. Vgradili in servisirali smo jih družinskim hišam, manjšim obratom, počitniškim domovom in ostalim.

Kako deluje čistilna naprava? S pritrjeno biomaso, saj se tako zagotovi bolj stabilno delovanje v spremenljivih snovnih obremenitvah.

Pri našem delu smo zanesljivi in kakovostni. Naš cilj je, da bi naše stranke imele najboljše čistilne naprave, ki bi jim dolgo služile.

Na vaše povpraševanje se bomo hitro odzvali in se z vami dogovorili o servisu ali vgradnji čistilne naprave. Časovnih rokov, ki ji z vami sklenemo, se držimo.

Naši zaposleni so prijazni in zanesljivi. Na vaša vprašanja vam bodo odgovorili in svoje delo opravili kot se spodobi.

Servis čistilnih naprav izvedemo učinkovito, dosledno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času.

Po povpraševanju vam lahko dobavimo čistilno napravo poljubne kapacitete.

Preverite pogoje, ki jih je potrebno upoštevati, da lahko za čistilno napravo pridobite tudi morebitna razpisana nepovratna sredstva občine, kjer boste čistilno napravo vgradili.

Za dobre čistilne naprave ali servis čistilih naprav, nas kontaktirajte preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.