Nazaj na seznam zadetkov

Servis gospodinjskih strojev in naprav, VOLT COMMERCE CO.

Je spustil pralni stoj vodo? Pomivalni stroj oddaja čudne zvoke? Potrebujete popravilo? Po spletu brskate za podjetji in mojstri, ki bi jih zaupali servis vaše naprave? Ne iščite nič več, za vas smo tu pri VOLT COMMERCE CO. Podjetje za trgovino, servis in gostinstvo d.o.o., Ljubljana.

Izvajamo servis gospodinjskih strojev in naprav, pomivalne in pralne stroje in servis bele tehnike na območju širše Ljubljane.

Zakaj bi staro odpeljali na odpad in kupili novo, če lahko najdete podjetje, ki vaši napravi ali stroju podari drugo možnost s kvalitetnim popravilom. S tem, ko se odločite za servis gospodinjskih strojev in naprav, pomivalne in pralne stroje in servis bele tehnike, se odločite svetu podariti svoj prispevek za izboljšanje.

Nudimo vam servis in popravilo za vse večje znamke naprav: Electrolux, Indesit, Gorenje, Bosh, Whirpol, SImens, Beko, Ariston ...

Sčasoma se ob redno uporabi marsikaj pokvari ali pa še iztrošijo potrošni materiali, a velikokrat je potreben le dober servis ali popravilo in stroj ali naprava ponovno deluje. Tako prihranite denar za nakup in čas, ki bi ga porabili, da bi napravo zamenjali.

Potrebujete nasvet glede servisa gospodinjskih strojev in naprav?

Nič lažjega. Povprašajte prave mojstre, ki se s tem ukvarjajo že več kot 30 let. 30 Let uspešnega delovanja, veliko število zadovoljnih strank in mnogo, nogo popravljenih strojev, naprav in raznoraznih gospodinjskih aparatov.

Naprave sli stroja še niste kupili in potrebujete nasvet pred tem? Pri nas vemo, da ne kupujete vsak dan pralnega in pomivalnega stroja, zato je razumljivo, da želite biti pred nakupom seznanjeni z vsemi informacijami, saj želite, da vam dolgo in dobro služi in koncu koncev tudi niso malo denarja. Povprašajte nas.

  • Skrbimo za dobro in trajno popravilo

  • Uporabljamo preverjene materiale

  • Svetujemo

  • Pomagamo pri odločitvah

  • Dobro opravljamo svoje delo

Če vam vaš gospodinjski stroj in naprava, pomivalni, pralni stroj in bela tehnika ponagajajo, nas pokličite. Poskrbimo za kvalitetno delo, priklop novega parata ter odvoz starega.

VOLT COMMERCE CO., d.o.o., Ljubljana, je prava izbira