Nazaj na seznam zadetkov

Servis Husqvarna opreme Laško, Savinjska, SERVIS LIPOVŠEK MATEJA ZUPANC s.p.

SERVIS LIPOVŠEK MATEJA ZUPANC s.p. je podjetje, ki ima sodobno opremljeno delavnico s skladiščem rezervnih delov za servis Husqvarna opreme v Laškem na Savinjskem. Smo strokovnjaki, ki vas pričakujejo z učinkovitimi, hitrimi in cenovno ugodnimi rešitvami.

Nudimo vam servis vse Husqvarna opreme

Pri nakupu Husqvarna opreme vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Pomagali smo že mnogim zadovoljnim strankam, bodite del njih tudi vi. Za vas si vedno vzamemo čas. Imamo posluh za vaše želje in zahteve, ki jim želimo ustreči v največji meri.

Servis Husqvarna opreme (kosilnice, motorne žage ...) opravljajo strokovnjaki, ki so izurjeni za tovrstna dela, so izvirni, samoiniciativni in vztrajni. Kljub številnim izkušnjam in znanjem redno dopolnjujemo svoja znanja, da vam lahko ponudimo le najbolj sodobne, varne in kvalitetne rešitve.

Obrnite se na nas za servis Husqvarna opreme, pričakujemo vas v Laškem na Savinjskem

Smo zaupanja vreden servis Husqvarna opreme, saj smo eksperti na svojem področju. SERVIS LIPOVŠEK MATEJA ZUPANC s.p. je prava izbira, saj je uvrščen med top ponudnike. Zakaj?

  • Ker je odnos zaposlenih do strank profesionalen, spoštljiv in korekten,

  • orodje in naprave, ki ga uporabljamo so specializirani za Husqvarna opremo,

  • za nas je na prvem mestu zadovoljstvo strank, zato vam nudimo top pogoje sodelovanja,

  • damo vam navodila za dnevno vzdrževanje strojev Husqvarna, ki je izjemno pomembno,

  • naše cene so konkurenčne.

V kolikor servis opreme izvajate redno, se boste izognili okvaram strojev, do katerih pride zaradi obrabe ali nepravilne nastanitve. In to takrat, ko to najmanj potrebujete.

Izberite nas za servis Husqvarna opreme, če ne zaupate vsakomur. Izberite top ponudnika!