Nazaj na seznam zadetkov

Servis in popravilo tehnološke in ekološke opreme

GRADBENI MATERIALI d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s:

  • servisom tehnološke in ekološke opreme,

  • popravilom tehnološke in ekološke opreme,

  • proizvodnjo in predelavo kamenih agregatov iz dolomitiziranega apnenca in suhih maltnih mešanic.

Našim strankam - gradbenim podjetjem zagotavljamo visokokvalitetne storitve, ki jih izvedemo učinkovito, dosledno, natančno, zanesljivo in v najkrajšem možnem času. Za izvajanje naših storitev uporabljamo konkurenčen cenik.

Nudimo vam servis in popravilo tehnološke in ekološke opreme za agregate za nevezane in hidravlično vezane materiale, ki se uporabljajo v inženirskih objektih in pri gradnji cest, za agregate za betone ter agregate za malte. Po vseh standardih in zakonih izvajamo tekočo kontrolo.

Usposobljeni smo za servis in popravilo tehnološke in ekološke opreme

Naši strokovnjaki so strokovno usposobljeni in imajo veliko pridobljenih izkušenj za kvalitetno izveden servis in popravilo tehnološke in ekološke opreme. Smo ekipa, ki je predana delu in se popolnoma posveča doseganju zadovoljstva naročnika. Pomagamo vam tudi z nasveti nadaljnjega vzdrževanja opreme, za daljšo življenjsko dobo.

V podjetju GRADBENI MATERIALI d.o.o. smo ciljno usmerjeni in neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam lahko zagotovimo le najbolj kvalitetne, varne in sodobne rešitve. Pri servisu in popravilu opreme pa uporabljamo le materiale in rezervne dele priznanih proizvajalcev.

Kontaktirajte nas za top ponudbo za servis in popravilo tehnološke in ekološke opreme, saj bomo za vas pripravili optimalne pogoje poslovanja. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam pomagali.