Nazaj na seznam zadetkov

Za servis in vzdrževanje letal izberite BENU A.M.S. d.o.o.

Na podjetje Servis in vzdrževanje letal BENU A.M.S. d.o.o. se obrnite, če potrebujete organizacijo za vzdrževanje zrakoplovov in njihovo servisiranje.

Na trgu smo prisotni že 10 let, kar pomeni, da imamo že več kot 10 let znanj in izkušenj iz delovanja trga. Brez skrbi nam lahko zaupate, saj smo v podjetju Servis in vzdrževanje letal BENU A.M.S. d.o.o. specializirani za tovrstna dela.

Naše podjetje je specializirano za vzdrževanje: 

- enomotornih letal,

- helikopterjev, ter

- dvomotornih letal.

Za tipe motorjev letal in helikopterjev, ki jih v podjetju Servis in vzdrževanje letal BENU A.M.S. d.o.o. servisiramo, si oglejte našo spletno stran.

Če nas boste izbrali kot top ponudnika za letala, vam nudimo gratis servis helikopterja!

Servis in vzdrževanje letal BENU A.M.S. d.o.o. izvajamo po celi Evropi do Estonije.

V podjetju Servis in vzdrževanje letal BENU A.M.S. d.o.o. je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju servisa in vzdrževanja letal. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih.

Naša ekipa je natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena za servisiranje in vzdrževanje letal. BENU A.M.S. d.o.o. pa se ukvarja tudi z zastopstvom za Penn Yan Aero za generalne obnove in distribucijo motorjev.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o servisu in vzdrževanju letal v podjetju BENU A.M.S. d.o.o. nas kontaktirajte preko nevednih kontaktov, obiščite pa tudi našo spletno stran. Z veseljem bomo sodelovali v vami!