Nazaj na seznam zadetkov

SERVIS IN MONTAŽA ELEKTRIČNIH STROJEV DOMEN MRAK S.P.

Poljska pot 16, 5290 Šempeter pri Gorici
Prikaži številko
[email protected]
Po dogovoru

Servis klimatskih naprav Primorska, Domen Mrak s.p.

V podjetju DOMEN MRAK S.P. smo vam na voljo za servis klimatskih naprav na Primorskem. Zagotovili vam bomo dobro kvaliteto zraka v vaših prostorih.

Naše stranke obravnavamo individualno, saj se radi posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ker je za nas njihovo zadovoljstvo najbolj pomembno. Svoje delo opravljamo skladno s predpisi in standardi.

Hitro in zanesljivo do servisa klimatskih naprav Primorska

Sedež našega podjetja se nahaja v Šempetru pri Gorici. Od tu imamo dobro izhodiščno točko za izvajanje servisa klimatskih naprav po celi Primorski. Do želene lokacije pridemo s svojimi vozili v dogovorjenem času.

Servis klimatskih naprav izvajajo naši natančni, zanesljivi in odgovorni strokovnjaki. Ustrezno so usposobljeni in imajo bogate izkušnje na svojem področju. Za vsak izziv jim uspe poiskati ustrezno rešitev, s katero zadovoljijo vaše potrebe in želje.

Za servis klimatskih naprav na Primorskem se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Priskrbite si top ponudbo servis in montažo klim in toplotnih črpalk na Primorskem

Poleg servisa smo vam na voljo tudi za montažo vaše nove klimatske naprave. Vgradnjo vam opravimo v skladu z dogovori, v najkrajšem času in po ugodni ceni.

Enako velja tudi za toplotne črpalke, kjer vam nudimo tudi servis in montažo. Tako bomo poskrbeli, da bo temperatura v vašim prostorih vedno optimalna.

Pri opravljanju svojega dela uporabljamo le najbolj kakovostne materiale ter ga opravljamo z le najboljšimi orodji ter opremo.

V okviru montaže in servisa klimatskih in toplotnih črpalk na Primorskem vam zagotavljamo:

  • visoko kakovost izvedenih storitev,

  • dostopne cene,

  • hitro odzivnost,

  • korekten odnos ter

  • spoštovanje vseh rokov in dogovorov.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije servisu klimatskih naprav, montaži in popravilu toplotnih črpalk, nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili.

V veselje nam bo sodelovati z vami!