Nazaj na seznam zadetkov

Servis kmetijske, gozdarske in gradbene mehanizacije

Če se ukvarjate s kmetijstvom, gozdarstvom ali gradbeništvom, uporabljate tudi različno mehanizacijo, ki mora seveda brezhibno delovati, da je delo varno in učinkovito ter hitro opravljeno.

Čeprav gre za stroje, ki so izjemno vzdržljivi, je za ohranjanje dolge življenjske dobe potrebno redno vzdrževanje, včasih pa se preprosto ne moremo izogniti servisu oziroma popravilu. Ko pride do tega, pokličite naše podjetje Matic Novak s.p., v katerem smo vam na voljo izkušeni strokovnjaki, da poskrbimo za brezhibno delovanje hidravlike in ostalih delov vaše mehanizacije.

Za storitve smo dosegljivi na Vrhniki, v Osrednji Sloveniji. Na vaše povpraševanje se odzovemo hitro in ponudimo čim bolj dostopno ceno. Ko opravimo pregled kmetijske, gozdarske ali gradbene mehanizacije, lahko bolj točno ocenimo končni strošek, trajanje servisa oziroma popravila.

Če je potrebno dobaviti rezervne dele, vam lahko pomagamo oziroma svetujemo pri nakupu.

Popravila hidravlike za kmetijske, gozdarske stroje

Največkrat servisiramo hidravliko na kmetijski in gozdarski mehanizaciji. Hidravlične komponente so namreč izjemno pomemben del delovnih strojev. Hidravlični sistemi so vgrajeni v različne vrste kmetijske mehanizacije, hidravlično krmilje imajo tudi gozdarski vitli in podobno.

Za servis in popravila poskrbimo na različni mehanizaciji različnih znamk. V povpraševanju nam sporočite, za kašno vrsto gradbene, kmetijske ali gozdarske mehanizacije gre, katero znamko, model, letnik stroja in opišite težavo. Nato se bomo dogovorili, kako nadaljevati.

Pri servisu oziroma popravilu vam bomo zagotovili:

  • Kratek odzivni čas

  • Spoštovanje rokov in drugih dogovorov

  • Zanesljivo in kvalitetno opravljeno storitev

  • Dostopno ceno