Nazaj na seznam zadetkov

Servis plinskih kotlov Gorenjska, EL-TOM SERVIS OGREVALNE TEHNIKE

Iščete zanesljivega izvajalca za servis vašega plinskega kotla? Pri podjetju EL-TOM SERVIS OGREVALNE TEHNIKE se. kot že naše ime pove, ukvarjamo s popravilom ogrevalnih sistemov. Na tem področju imamo že več kot 15 let izkušenj.

Poskrbeli bomo, da bodo vaši domovi ustrezno in celostno ogrevani.

Naj vam vaš plinski kotel ne predstavlja preglavic. Odločite se za najboljši servis na Gorenjskem

Našim strankam se vedno popolnoma posvetimo in vam namenimo našo popolno pozornost. Pogledamo si, pred kakšnim izzivom stojite in katera bi bila najboljša rešitev za vas.

Krasi nas naša vztrajnost, saj ne odnehamo, dokler vaš plinski kotel ali ogrevalna tehnika ne deluje tako, kot bi morala.

Na naše bogate izkušnje in znanje se lahko vedno oprete, saj vam nudimo strokovno svetovanje o sami izbiri ogrevalne tehniku in popravilu.

Poleg servisa plinskih kotlov vam nudimo še ostale storitve

Smo strokovnjaki za različne ogrevalne tehnike in naprave. Priporočljivo je, da se odločite in redno opravljate preglede in servise vaših naprav, saj boste na ta način preprečili nastanek poškodb, kar lahko vodi do dražjega popravila ali celo menjave ogrevalne naprave.

Poleg plinskih kotlov EL-TOM SERVIS OGREVALNE TEHNIKE opravlja preglede in servis naslednjih naprav:

  • plinski gorilniki,

  • oljni gorilnik,

  • kotli na lesno biomaso in

  • toplotne črpalke Viessman.

Smo pooblaščeni partner svetovno znanih podjetij Viessman in Vaillant, kar pomeni, da vam zagotavljamo njihovo pravilno montažo in zagon.

Stopite v stik z nami in si zagotovite najboljši servis plinskih kotlov na Gorenjskem.