Nazaj na seznam zadetkov

Servis plinskih peči Unical in De Dietrich, Žgajnar Simon Andrej s.p.

V podjetju Popravilo in vzdrževanje plinskih in električnih naprav, Žgajnar Simon Andrej s.p. iz Šmarja-Sap, smo specializirani za servis plinskih peči:

  • Unical in

  • De Dietrich.

Izberite nas, če želite svojo peč zaupati usposobljenim strokovnjakom, ki so zanesljivi, odgovorni, prilagodljivi, iznajdljivi in opravljajo svoje delo predano, vestno in kvalitetno.

Smo prava izbira, ko vas vaše plinske peči pustijo na cedilu. Na nas se obrnite za servis plinskih peči Unical in De Dietrich, servis plinskih štedilnikov, servis oljnih gorilcev, servis klimatskih naprav, servis prezračevalnih naprav, servis toplotne črpalke, redni letni pregled plinske peči, popravilo peči in naprav...

Za nas so na prvem mestu vaše želje in zahteve. Strmimo k doseganju vašega zadovoljstva z učinkovito rešenimi servisi plinskih peči. Na voljo smo vam za tehnično in strokovno svetovanje. Smo hitro odzivni in dosegljivi. Servis opravimo v najkrajšem možnem času.

Za servis plinskih peči Unical in De Dietrich se obrnite na podjetje Žgajnar Simon Andrej s.p.

Žgajnar Simon Andrej s.p. opravi servis plinskih peči Unical in De Dietrich z opremo, ki je specializirana in namenjena tovrstnim strojnim inštalacijam. Uporabljamo le preverjene materiale, ki so visokokakovostni in jih priporočajo proizvajalci.

Ves čas se dodatno izobražujemo in dopolnjujemo naša znanja. Sledimo vsem novostim, zato nam lahko popolnoma zaupate, da bomo servis plinskih peči Unical in De Dietrich opravili po najbolj:

  • varnih,

  • varčnih,

  • kvalitetnih

  • in sodobnih parametrih.

Za prijazne cene, profesionalen odnos, spoštljiv pristop in top ponudbo za servis plinskih peči Unical in De Dietrich se obrnite na nas, ki pričakujemo vaša povpraševanja. Če boste izbrali nas, boste vse prej kot razočarani.