Nazaj na seznam zadetkov

Top servis protivlomnih vrat po Sloveniji

Za miren spanec in varnost vas in vašega premoženja v vašem domu ne smejo manjkati protivlomna vrata. 

Kakovostna izbira, ugodna cena in hitra dobava vas čakajo v  TOP VRATA - MATJAŽ ALEŠ S.P. 

Če protivlomna vrata že imate in so potrebna servisa, pa preverite tudi, če si lahko storitev zagotovite po akcijski ceni in vam pridemo servisirat protivlomna vrata po celi Sloveniji.  

Prodaja, dobava, montaža in servis protivlomnih vrat hitro in ugodno

Pri nas dobite vse na enem mestu, naš namen namreč je, da vam prihranimo čas in denar. 

Če iščete nova ali pa zgolj potrebujete servis obstoječih protivlomnih vrat, se obrnite na nas. Vaše povpraševanje pričakujemo z odlično ponudbo, ki
obsega: 

- BREZPLAČEN ogled in izmere 

- strokovno svetovanje

- hitro dobavo

- profesionalno montažo 

- vzdrževanje, popravila in servis protivlomnih vrat tudi s posebnimi
popusti 

Pri Top strokovnjakih pridobite ponudbo, če se sprašujete, katera protivlomna vrata izbrati ali če potrebujete servis protivlomnih vrat

Imamo prave rešitve za vas, ker znamo prisluhniti in se prilagoditi individualnim potrebam, željam ter zahtevam naših strank.

Skrbimo, da ponujamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno za vse storitve in izdelke, dodatno pa še brezplačen ogled in izmere ter hitro dosegljivost za posvete pri izbiri, katera protivlomna vrata so prava ali kdaj je potreben servis protivlomnih vrat. 

Servis protivlomnih vrat in ostale storitve nudimo tako za vaš dom, pisarno, delavnico ali katerikoli drug objekt.

Naši strokovnjaki za vzdrževanje in servisiranje protivlomnih vrat pridejo v najkrajšem možnem času kamorkoli in dobro opremljeni, da vam pomagajo

Pokličite nas, nam pišite preko e-pošte ali oddajte povpraševanje na TopPonudba in pridobite dodatne informacije glede naših protivlomnih vrat, servisa, ostalih storitev, cenika, sodelovanja. 

Z veseljem smo dosegljivi za stranke, ki se želijo dobro zavarovati in iščejo celovito rešitev na področju prodaje in servisa protivlomnih vrat. 

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med  9. in 16. uro, po dogovoru vam storitve, kot je servis protivlomnih vrat zagotavljamo tudi med vikendi.

Smo torej prilagodljivi za vas, zanesljivi in predani vašemu zadovoljstvu, tako da ne boste razočarani, če bomo sodelovali.