Nazaj na seznam zadetkov

Servis viličarjev Slovenija, Hrvaška, Makedonija, BiH, Srbija, Avstrija, Sinip Elektronic d.o.o.

Če iščete mojstra za servis viličarjev, se obrnite na podjetje SINIP ELEKTRONIC proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. iz Prevalj.

Nahajamo se na Koroškem, a delamo s strankami iz celotnega domačega trga kakor tudi s tujino. Poznani smo predvsem na Hrvaškem, v Avstriji, Nemčiji, BiH, Srbiji ter Makedoniji.

Pri nas smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni, profesionalni in strokovno usposobljeni. Za servis viličarjev veljamo za bolj konkurenčne ponudnike. Na voljo smo vam za servis vseh vrst viličarjev. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih.  

Zagotavljamo vam:

  • učinkovit servis viličarjev,

  • visoko kakovost,

  • prijazen cenik,

  • svetovanje,

  • profesionalen in spoštljiv odnos,

  • izurjen kader,

  • individualen pristop ...

Servis različnih vrst in znamk viličarjev v Sloveniji, na Hrvaškem, Makedoniji, BiH, Srbiji in Avstriji

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, zahtevam in potrebam.

Prav tako pa vam občasno nudimo količinske popuste, zato nas povprašajte za morebitne akcije in si zagotovite TOP ponudbo.

Servis viličarjev opravljamo skladno s predpisi in standardi. Zagotavljamo visoko kakovost, ugodne cene, hitro odzivnost ter spoštovanje rokov in dogovorov s stranko. 

Za servis viličarjev v Sloveniji, na Hrvaškem, Makedoniji, BiH, Srbiji in Avstriji, uporabljamo le za to specializirano opremo in orodja ter materiale in rezervne dele, ki so preverjene kakovosti.

Ne odlašajte in nas za servis viličarjev čim prej kontaktirajte in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili.

Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani!