Nazaj na seznam zadetkov

Servis viličarjev - VILIČAR CENTER +, Boštjan Čeh s.p.

Ugodne rezervne dele za viličarje vključno s popravilom vam hitro zagotovimo v podjetju VILIČAR CENTER +, Boštjan Čeh s.p.

Po celi Sloveniji nudimo vzdrževanja in servis vseh vrst viličarjev. 

S hitro in ugodno dobavo rezervnih delov smo prava izbira, da popravilo opravimo v najkrajšem možnem času in vaši viličarji bodo ponovno lahko opravljali svoje delo v polnem zamahu.

Zavedamo se, da nepravilno delovanje predstavlja nevarnost pri delu, nedelovanje pa tudi zastoj pri delu, kar je običajno povezano s stroški in drugimi težavami. Ravno zato se potrudimo biti pri delu učinkoviti in hitro odzivni.

Podjetje bogatiji:

  • znanje,

  • izkušnje,

  • dobra organiziranost

  • in odzivnost.

Imejte najboljši servis viličarjev na Podravskem

Ni pa naša hitrost edino, zaradi česar se stranke najraje obrnejo na nas, ko je potrebno izvesti servisne storitve na njihovih viličarjih.

Storitve, kot so servis in ugodni rezervni deli za viličarje, zagotovimo hitro, po konkurenčni ceni in kar je najbolj pomembno strokovno.

Tudi vam so pri nas zagotovljeni kratki dobavni roki, ko potrebujete ugodene rezervne dele za viličarje, ne glede na to, kje v Sloveniji se vaše naprave nahajajo. Pridemo k vam in napako v delovanju diagnosticiramo ter jo tudi strokovno, hitro, učinkovito odpravimo. 

Glede nadaljnje uporabe in vzdrževanja viličarjev vam svetujemo tako, da svojim strojem ohranjate dolgo življenjsko dobo in z njimi nemoteno ter varno delate. 

Prepoznavni smo tudi po konkurenčnem ceniku, tako da vam prihranimo čas in denar. Pridobite ponudbo in se prepričajte sami.