Nazaj na seznam zadetkov

Servis vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije Ajdovščina, Goriška, TOMAŽ KRAŠNA S.P.

TOMAŽ KRAŠNA S.P. je kot strokovno usposobljen serviser izbran kot top ponudnik s področja servisa vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije. V Ajdovščini in na Goriškem veljamo za kvalitetnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja, ki dela za dobro naročnikov.

Servis opravljamo z opremo in orodji, ki je primerna za določeno napravo ali mehanizacijo. Uporabljamo kvalitetne in preizkušene rezervne dele, ki so ustrezne kakovosti za pravilno in dolgotrajno delovanje opreme ali mehanizacije, ki s tem obdrži vse svoje predpisane lastnosti in zmogljivosti.

Lahko nam popolnoma zaupate, saj poleg vseh pridobljenih znanj in izkušenj še vedno neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme. Sledimo vsem novostim s področja servisa vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije, da vam lahko zagotovimo sodobne, kvalitetne, varne, varčne in dosledne rešitve.

Za servis vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije v Ajdovščini na Goriškem zaupajte top ponudniku - TOMAŽ KRAŠNA S.P.

Z dejavnostjo servisa vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije se v Ajdovščini na Goriškem TOMAŽ KRAŠNA S.P. ukvarjamo že kar nekaj časa. Nadgrajujemo svoje znanje iz dneva v dan in se trudimo ugoditi vašim željam. Kot stranko vas individualno obravnavamo in vam tudi svetujemo.

Zakaj pa izbrati ravno nas?

  • ker vam zagotavljamo zanesljive, natančne in kvalitetne rešitve, saj servis izvajamo po najvišjih standardih kakovosti,

  • ker je kader, ki izvaja servis strokovno podkovan, profesionalen, predan delu in iznajdljiv,

  • ker je naš odnos do stranke korekten, spoštljiv in prijazen,

  • ker vam kot top ponudnik zagotavljamo konkurenčen cenik s top pogoji sodelovanja.

Ne odlašajte. Če vas je na cedilu pustila vaša žaga, kosilnica... jo bomo usposobili mi. S servisom vrtne opreme in male kmetijske mehanizacije, smo vam v Ajdovščini na Goriškem na voljo kadarkoli.