Nazaj na seznam zadetkov

Servis za plinske kotle in plinske ogrevalne sisteme Celje

S približevanjem poletja in višjimi temperaturami, vaše plinske peči ne boste toliko uporabljali, zato lahko ta čas izkoristite za servis. Preverimo lahko, ali vaša plinska peč pravilno deluje. Na ta način boste dobro pripravljeni na naslednjo zimo.

Izvajamo servis plinskih peči

V podjetju Stanko Fartelj s.p. smo specialisti na področju plina. Nahajamo se v Celju in se ukvarjamo s servisom plinskih kotlov in ostalih plinskih ogrevalnih sistemov. Na področju našega dela imamo večletne izkušnje in znanja. Na nas se lahko zanesete, da bomo delo kakovostno opravili.

Smo pooblaščeni servis za blagovne znamke Junkers, Buderus, Viessmann, Sanier Duval in Unical.

Na trgu je veliko različnih vrst ogrevalnih sistemov. Za serviserje in monterje to pomeni veliko prilagajanja. Z leti smo vgrajevali in popravljali številne ogrevalne sisteme in jih dobro spoznali.

Na nas se lahko obrnete tudi za montažo centralnega ogrevanja, električnih ogrevalnih naprav gorilnikov za stanovanje, bojlerjev, radiatorskega gretja, toplotnih črpalk, talnega ali stenskega ogrevanja.

Investicija plinskega kotla se hitro povrne

Prednost plinskega kotla je, da se gorivo popolnoma pretvori v energijo. Plinske peči so izjemno energijsko učinkovite.

Ogrevanje s plinsko pečjo na zemeljski plin je primerna za majhne prostore, saj ne zavzema veliko prostora. Plinski kotli so priljubljeni, ker se vam investicija za novo peč hitro povrne.

Če želite vgraditi plinsko peč, morate paziti, da je vaša stavba priključena na plinovod in da je v objektu plinska napeljava oz. ima zunanjo plinsko inštalacijo. Za odvod dimnih plinov in da dovod zraka potrebujete ustrezen dimnik.

Za vse nasvete in vprašanja smo vam na voljo. Pokličite nas in preverite, ali vaša plinska peč deluje pravilno.