Nazaj na seznam zadetkov

Simulator igre tarok, ETAROK

Ste ljubitelj taroka? Bi ga radi igrali, ampak nimate nikogar v bližini za igro? V podjetju ETAROK vam nudimo idealno rešitev! S pomočjo tehnologije smo vam vzpostavili virtualno igrišče, kjer lahko igrate tarok z igralci iz cele Slovenije.

Smo podjetje, ki na slovenskem trgu trži lastne aplikacije in storitve. Se si kdaj želeli imeti svojo lastno igro po naročilu? Za to poskrbimo mi, saj vam izdelamo namizno aplikacijo za poslovne ali druge namene.

Preizkusite svoje znanje in veščine v simulatorju igre za tarok

Na naši spletni strani se lahko včlanite in izkoristite naš simulator. S pomočjo simulacije lahko izboljšate svojo igralno tehniko in postanete najboljši igralec taroka v državi.

Naša simulacija vam virtualno ustvari resnično igro, kjer boste postopoma pridobili občutek za igro. Ni pomembno ali ste začetnik ali izkušeni igralec, naša simulacija taroka je namenjena vsem ljubiteljem te igre.

Izboljšajte vašo tehniko taroka s pomočjo simulatorja igre tarok

Posebnost našega simulatorja je, da lahko isto razporeditev kart igrate večkrat. Na ta način lahko preizkusite vse različne strategije, ki jih lahko uporabite, da dobite zmagovalno potezo.

Pri taroku obstaja več različnih vrst iger. Če bi se radi preizkusili v barvnem valatu, beraču ali valatu, izkoristite naš simulator. Na ta način boste s svojim razširjenim znanjem taroka navdušili svoje prijatelje in znance.

Znotraj našega simulatorja lahko igrate tarok s svojimi prijatelji ali pa tekmujete s specialisti te igre in se udeležite raznih tekmovanj.

Oddajte nam povpraševanje in se pridružite številnim navdušencem igre tarok. Naš simulator vam je vedno na voljo za trening, piljenje možganov ali za igro z mojstri taroka.