Nazaj na seznam zadetkov

ŠIVANJE ZAVES IN TAPETNIŠKE USLUGE PANGERC DAMJANA S.P.

zavese za lep prostor
Mošnje 71, 4240 Radovljica
Prikaži številko
Delovni čas: Po dogovoru

Ugodno šivanje zaves naročite na Gorenjskem pri Pangerc Damjana s.p.

Si želite svoje prostore opremiti z zavesami? V pohištvenih trgovinah ne najdete ničesar, kar bi vam bilo všeč? Imate unikatno zamisel, kako naj zavesa izgleda ali pa okno nadstandardne dimnezije, zaradi katerega bi raje želeli izdelavo po meri?

Vsako vašo željo glede zavese vam lahko izpolnijo pri podjetju Pangerc Damjana s.p., šivanje zaves na Gorenjskem.

Šivanje zaves je glavna dejavnost podjetja že preko 25 let. Izkušenj in znanj jim torej zagotovo ne manjka. Prav tako jim ne manjka zadovoljnih strank, ki so najbolj zgovorna referenca, da ste se šivanje zaves odločili prepustiti pravemu podjetju.

V kolikor niste prepričani, da je izbrani trend zaves primeren za vaše prostore, se pri podjetju Pangerc Damjana s.p. posvetujete s strokovnjakom. Dolgoletno delo v dejavnosti šivanja zaves, poznavanje potreb strank kakor smernic, ki jih narekuje notranje oblikovanje, je temelj dobrih rešitev.

Zavese po meri - unikaten modni dodatek za vaš prostor

Zavese so v mnogih domovih in pisarnah pomemben dodatek tako funkcionalno kakor estetsko. Glavne funkcije zaves so:

  • večja zasebnost/omejitev pogledov

  • filtriranje svetlobe

  • večja zvočna izolacija (težke nagubane zavese)

Odvisno od tega, kaj od naštetega oziroma v kolikšni meri želite to doseči, vam bomo pomagali izbrati blago kakor svetovali glede dolžine. Izkušnje imamo s šivanjem vseh vrst zaves - velikih in težkih nagubanih, kot tistih bolj lahkih, zračnih in z veliko prepustnosti za svetlobo.

Druga pomembna vloga zaves je seveda estetskost. S primerno izbiro tkanine in barve ter seveda "dizajnom" zaves, lahko prav vsak prostor naredite lepši, bolj udoben. Ni važno, za kakšen prostor gre, po naročilu zašite zavese, bodo praktično in vizualno dopolnile prav vsakega.

Zagotovite si jih hitro in ugodno. Povpraševanje za najboljšo ponudbo, ki se nanaša na šivanje zaves, oddajte na Gorenjskem pri Pangerc Damjana s.p.