Nazaj na seznam zadetkov

Šiviljstvo Ivančna Gorica, ZOYA, Romana Belcl s.p.

Se bliža posebej dogodek za katerega ne najdete primerne obleke? Radi izstopate z eleganco in nosite unikate? Imate postavo, ki ni običajna in težko najdete oblačila, ki bi vas zadovoljila?

Obiščite ZOYO, šiviljstvo, Romana Belcl s.p., ki se nahaja v Ivančni Gorici. Pri nas poskrbimo za vas! Naše šiviljske storitve vključujejo:

  • Izdelavo novih oblačil po vaših predlogah, skicah, idejah ...

  • Popravilo in vzdrževanje oblači (zamenjava zadrge, popravljanje raztrganin in drugih poškodb)

  • Izdelamo unikatne kose oblačil, kot so obleke, kostumi in drugi izdelki po naročilu za različne priložnosti

  • Izdelujemo tudi druge tekstilne izdelke, povprašajte nas katere

  • Krajšamo, spreminjamo in prilagajamo oblačila vam

  • Pomagamo pri izbiri krojev, tkanin, modelov ...

TOP šiviljstvo v Ivančni Gorici

Pri nas se ukvarjamo s šivanjem, ki je naša strast. To vključuje izdelavo novih oblačil, popravilo in vzdrževanje obstoječih oblačil, kreiranje unikatnih kosov oblačil in drugih tekstilnih izdelkov po željah naši strank v Ivančni Gorici in okolici.

Imamo prijetno in sodobno opremljeno šiviljsko delavnico, kjer poskrbimo za sproščeno vzdušje in kamor stranke rade prihajajo. Naše delo vključuje uporabo različnih tehnik šivanja in aparatur.

Delamo z različnimi vrstami tkanin, kot so bombaž, svila, volna, poliester in druge vrste tkanin, odvisno kaj izberete in za kakšen namen se bo šivalo oblačilo. Poleg tega ponujamo aplikacije, krajšanje, zaključevanje robov in druge tehnike za izdelavo kvalitetnih modnih kosov.

Veš o šiviljstvu Ivančna Gorica vam zaupamo ob klicu ali obisku. TOP oblačila za vas! Šiviljstvo ZOYA.