Nazaj na seznam zadetkov

Izbirate šiviljstvo? Odločite se za Zoya v Ivančni Gorici

Se sprašujete, zakaj bi potrebovali šiviljo? Razlogov je kar nekaj, med glavnimi za obisk kvalitetnega šiviljstva pa so:

Izdelava po meri & Unikatnost - V šiviljstvu lahko katerokoli oblačilo popolnoma prilagodimo vaši postavi oziroma meram ter seveda dogodku oziroma vašemu osebnemu stilu ter estetiki.

Kvalitetni materiali - Pri nakupovanju v trgovinah z oblačili materialov ne izbirate sami.

Seveda se lahko odločite za bolj ali manj kakovostne, a naročilo oblačil pri šivilji, vam pri tem omogoča popolno svobodo. Dobro sicer je, da se pred končno odločitvijo o tkanini pogovorite s šiviljo, ki vam lahko svetuje bolj ali manj primerno blago, glede na želen kroj, vrsto oblačila oziroma glede na druge vaše specifične želje ter potrebe.

Poskrbimo, da bodo izdelki narejeni kvalitetno in s kvalitetnimi materiali, s tem pa tudi bolj trajni.

Trajnost - Z izbiro oblačil, narejenih po meri, se vsekakor izognete t.i. hitri mogi in množični proizvodnji oblačil, s čimer med drugim prispevate k zmanjšanju negativnih vplivov na okolje, ter podprete lokalno podjetje oziroma obrt.

Seveda pa vam naše šiviljstvo z veseljem pomaga tudi, če ste se odločili za nakup katerega koli oblačila iz bolj ali manj znanih modnih trgovin in se vam konfekcijska številka, četudi je prava, ne prilega popolnoma.

Z veseljem poskrbimo za razna popravila, recimo ožanje, krajšanje ali zamenjavo zadrg, gumbov. Prav tako lahko osvežimo starejše kose iz vaše garderobe, ki se jih še ne želite znebiti.

Kaj upoštevajte pri izbiri šiviljstva

Obiščite ZOYO, šiviljstvo, Romana Belcl s.p., ki se nahaja v Ivančni Gorici. Pri nas poskrbimo za vas! Naše šiviljske storitve vključujejo:

  • Izdelav novih oblačil po naročilu oziroma po meri, kar vključuje tudi svetovanje pri izbiri krojev, tkanin, barvnih kombinacij.

  • Šiviljska popravila, kot so menjave zadrg, gumbov, krajšanje rokavov ali hlačnic, ožanje kril, oblek, hlač in podobno.

  • Izdelavo drugih tekstilnih izdelkov.

Šivanje je naša strast in verjamemo, da je to pri izbiri, kateri šivilji boste zaupali, zelo pomembno. Delamo z različnimi vrstami tkanin, kot so bombaž, svila, volna, poliester in druge vrste tkanin, odvisno kaj izberete in za kakšen namen se bo šivalo oblačilo.

Imamo prijetno in sodobno opremljeno šiviljsko delavnico, kjer ne zmanjka navdiha oziroma kreativnosti. Seveda pa nam kvalitetni materiali in profesionalni šiviljski pripomočki ter stroji omogočajo, da vam šiviljske storitve zagotovimo kar najhitreje in najbolj ugodno.

Posebno, če ste se odločili za izdelavo obleke po meri, ne odlašajte z obiskom pri nas v Ivančni Gorici čim prej. Upoštevajte, da izdelava oblačila, posebno zahtevnejšega ali bolj unikatnega, zahteva dovolj časa tako za načrtovanje kot za samo realizacijo. Pred pričetkom šiviljskih del pa se bomo seveda pogovorili tudi o vašem proračunu in vam pripravili top ponudbo.

Veš o šiviljstvu Ivančna Gorica vam zaupamo ob klicu ali obisku. TOP oblačila za vas! Šiviljstvo ZOYA.