Nazaj na seznam zadetkov

Slaščičarska, pekarska oprema Slovenija, PEKSIM d.o.o.

Kvaliteta dobrega peka in slaščičarja ni le odvisna od sestavin, ampak tudi od opreme, ki jo pri delu uporablja. Pri podjetju PEKSIM d.o.o. celotni Sloveniji nudimo vse, kar potrebujete za vašo slaščičarno in pekarno.

Za celotno Slovenijo skrbimo, da imate vso opremo za peko in slaščičarstvo

Radi imamo pekovske izdelke in sladice, zato smo se odločili, da pekom in slaščičarjem olajšamo delo in jim ponudimo bogato ponudbo opreme. Naše podjetje se nahaja na Goriškem, v Novi Gorici, a naše izdelke nudimo strankam iz celotne Slovenije.

Pri nas lahko dobite:

  • peči za peko,

  • mešalce za pripravo testa vseh velikosti,

  • delilne stroje za pecivo (ročni, polavtomatski, avtomatski),

  • vakuumske stroje,

  • silose za skladiščenje in transport moke in

  • naprave za hlajenje in doziranje vode.

Sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi partnerji, s pomočjo katerih, slovenskim pekom in slaščičarjem nudimo le najboljšo opremo.

Zakaj izbrati PEKSIM d.o.o. za nakup vaše slaščičarske in pekarske opreme?

Na področju prodaje slaščičarske in pekarske opreme imamo bogate izkušnje, ki jih z vsako novo stranko nadgrajujemo.

Naši zaposleni opremo, ki jo prodajamo, zelo dobro poznajo in vam bodo znali tudi svetovati, kakšna je najboljša oprema za vas. Našim strankam se radi posvetimo in z veseljem vam pomagamo, pri iskanju ustrezne opreme za vašo pekarno ali slaščičarno.

Opremo, ki jo od nas dobite je zanesljiva in služila vam bo na mnoga leta, da lahko na ta način pripravite in spečete številne pekarske in slaščičarske izdelke.

Če se zanimate za nakup slaščičarske in pekarske opreme nam pošljite povpraševanje. Na voljo smo vam tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Kontaktirajte nas in si zagotovite najboljšo opremo za vašo slaščičarno ali pekarno!